Camelia Mitoșeru, despre viața sentimentală a fiului ei, Mihai Mitoșeru. ”Nu are nicio iubită”

12.05.2021, 11:42
Camelia Mitoșeru, despre viața sentimentală a fiului ei, Mihai Mitoșeru. ”Nu are nicio iubită”
Camelia Mitoșeru despre viața sentimentală a fiului ei, Mihai Mitoșeru. ”Nu are nicio iubită”

Actrița Camelia Mitoșeru a vorbit deschis despre viața sentimentală a fiului său, Mihai Mitoșeru.

Mihai Mitoșeru a format un cuplu cu Noemi Dragomir, însă căsnicia lor s-a destrămat în octiombrie 2019. Camelia Mitoșeru, mama actorului și prezentatorului de televiziune, a vorbit despre viața semntimentală a acestuia. Actrița a afirmat că fiul său nu are nicio iubită, chiar dacă în ultima perioadă de timp a fost văzut în compania unei tinere. Camelia Mitoșeru își dorește ca fiul său să se împace cu fosta lui soție.

”Mihai nu are nicio iubită! Este doar o prietenă acea fată nimic mai mult. Știu că încă ține la Noemi, este foarte atent cu ea, să nu o deranjeze cu ceva anume. De când au divorțat, de doi ani, Noemi a mai trecut pe la mine, am stat amândouă de vorbă, ne-am mai auzit și la telefon. Eu nu știu de ce au divorțat. Mi-aș dori tare mult să se împace că îmi este drag de ea, îmi place. Nu mă bag, este decizia lor, nu m-am băgat niciodată în problemele lor, dar eu aș vrea ca amândoi să revină la sentimente bune. Cred că s-au despărțit pentru că Noemi a făcut o depresie când a murit tatăl său și nu s-a tratat, nu a fost la un terapeut. Ea spunea atunci că nu, nu este adevărat acest lucru, că nu din cauză că tatăl său ce a murit s-a despărțit de Mihai, dar eu așa cred”, a declarat Camelia Mitoșeru pentru impact.ro.

Ce regrete are Mihai Mitoșeru

Mihai Mitoșeru a vorbit de curând despre regretele sale în ceea ce privește relația cu fosta sa soție.

Acesta a afirmat că regretă că e singur, pentru că după Noemi nu a mai fost implicat într-o altă relație de lungă durată.

„Sunt supărat pe mine că sunt singur. Și sunt singur pentru că eu am greșit față de soția mea. De doi ani de zile, ea mi-a zis că nu mai are încredere în mine. După 14 ani de zile, acum ea a fost lângă mine. Și-a anulat o cursă ca să fie lângă mine. A stat cu mine la operație, a dormit la mine două seri. Sunt singur pentru că am divorțat și că am greșit. Eu nu am lăsat doi ani de zile nici o femeie să se apropie de mine pentru că am sperat că Noemi își revine și mă iartă. Dar ea s-a schimbat. Mi-ar fi convenit acum să nu fiu singur. Tot timpul am avut impresia că ea a fost de vină că am divorțat. Și eu am fost cel care a greșit”, a declarat Mihai Mitoșeru la o emisiune de televiziune.

 

citește și...