Călin Geambașu poate răsufla ușurat: a câștigat procesul cu mama copilului său! De ce îl acuza femeia

15.05.2020, 17:36
Călin Geambașu poate răsufla ușurat: a câștigat procesul cu mama copilului său! De ce îl acuza femeia

Au trecut mai bine de 8 ani de când Călin Geambașu a pus punct relației cu fosta lui logodnică, alături de care are și un băiețel. Ambii au convenit să rămână în aceeași casă de dragul copilului. În martie 2018, Călin Geambaşu şi Angelica Cadar pozau într-o familie fericită.

Din păcate, în urmă cu aproape 2 ani, Angelica Cadâr a decis să nu mai locuiască cu Călin și copilul ei, ba mai mult, i-a intentat acestuia mai multe procese.

“Gaga şi cu mine aşa am divorţat, după 5 ani de mariaj în care ne serbam zilele de naştere îmbrăcaţi în mire şi mireasă, ca glumă că nu ne-a mai venit fotograful la nuntă. Excepţia radicală este Angelica Cadar, mama copilului meu şi fosta mea logodnică, cea care mă atacă acum mediatic efectiv de ciudă că a pierdut procesul în care l-a pus drept miză pe copilul nostru. Cu fostele mele iubite sunt şi azi prieten, fiindcă aşa e mişto interacţiunea dintre oameni, bazată pe Încredere şi Iubire”, spunea Călin.

Astfel, cei doi au început să se războiască pe custodia micuțului Davin, acum în vârstă de 10 ani.

Călin Geambașu poate răsufla ușurat: a câștigat procesul cu mama copilului său! De ce îl acuza femeia

Acum, Călin Geambașu a primit o veste bună! El a câștigat procesul cu Angelica, mama fiului său. Solistul va trebui să stabilească un program de vizite cu femeia care refuza în trecut să își mai vadă propriul copil.

De asemenea, Călin preciza că a investit bani grei în fosta lui iubită și familia sa.

‘După despărțire, am oprit astfel plățile către familia ei. Nimeni din familia ei nu avea serviciu și îi țineam în spate pe toți. Pe sora ei am ținut-o la facultate la vârsta de 40 de ani, le cumpărasem anterior două mașini, mobilă, pe toți cei trei copii minori ai familiei surorii ei i-am ajutat cu computere, instrumente muzicale, haine și chiar mâncare. Pe fondul nerespectării promisiunilor anterioare și a profitorismului vădit, a avut loc acea «delimitare»’, a spus artistul pentru Cancan.

Din cauza despărțirii celor doi, fiul lor a avut de suferit enorm. Băiatul a fost plimbat la mai multe instituții care l-au audiat din punct de vedere psihologic.

‘Copilul, împreună cu părinții săi, a fost supus în cadrul procesului unei expertize psihologice judiciare complexe ce a durat aproximativ 20 de ore (după școală mergeau din Corbeanca până în zona Dristor, iarna). Expertizarea a cerut-o Angelica. Davin depășește cu bine momentul, altfel, cel mai probabil, s-ar fi sesizat acest lucru la cele cinci instituții care l-au audiat în decursul unui singur an’, au declarat apropiați ai familiei Geambașu pentru Cancan.

citește și...