Cine i-a dat bani lui Călin Geambașu pentru primele aparate din studio. ”Și-a vândut unica ei garsonieră”

23.02.2020, 11:04
Cine i-a dat bani lui Călin Geambașu pentru primele aparate din studio. ”Și-a vândut unica ei garsonieră”
Cine i-a dat bani lui Călin Geambașu pentru primele aparate din studio. ”Și-a vândut unica ei garsonieră”

Muzicianul Călin Gembașu a avut parte de susținere din partea bunicii sale. Aceasta a fost cea care și-a vândut garsoniera pentru a-l ajuta pe artist să-și ia primele echipamente pentru studioul muzical.

Dezvăluirea a fost făcută de Călin Geambașu în mediul online. Călin Gembașu și-a amintit cu drag de bunica sa, care a fost tot timpul lângă el, spre deosebire de tatăl său, Petre Geambașu.

”Totul. ? Prin ea am învățat iubirea și sacrificiul de sine prin dărnicie și ocrotire. Ea și-a dat totul pentru mine. Fiecare zi din viața mea, până pe la vârsta de 15-16 ani, am fost doar alături de ea, sub protecția, grija permanentă și bunatatea ei. Ea mă ducea, ea mă aducea de la școală (vreo 20.000 de pași, iar între timp, spăla și gătea pentru toată familia, în orele când CO2 era subingineră la un serviciu unde se simula munca, iar tatăl meu era prin străinătate sau se odihnea după șprițuri și poker cu prietenii).

Tot ea, Mama Bunica, și-a vândut unica ei garsonieră pentru a-mi cumpăra yo câteva aparate cu care urma să îmi încep munca în studioul propriu, iar apoi la Școala Vedetelor. Ea a fost acel PLUS de Magie în viața mea. Ah, și era și fostă asistentă medicală la copii. Injecțiile cu Penicilină erau aproape plăcute făcute cu mâna ei… ☺️”, a spus Călin Geambașu.

Artistul și-a amintit de bunica sa în ziua în care aceasta și-ar fi aniversat ziua de naștere.

”După ce m-am mutat din casa părinților mei narcisiști (fix vis-a-vis am cumpărat apartament!), Mama stătea nemișcată în balcon, ore întregi în fiecare zi, doar să mă vadă ieșind câteva minute. Schimbam niște zâmbete calde, apoi mă întorceam la muncă (lucram la emisiunea GENIALII, dar și alte comenzi). În acei ani munceam foarte mult în studio pentru a-mi putea achita apartamentul pentru care cu drag și în mod salvator mă imprumutase Petrescu George.
Ea e Mama Bunica. Azi ar fi fost Ziua Ei. Te iubesc mereu!”, a încheiat el.

citește și...