Călin Geambașu, din nou la cuțite cu tatăl său: ‘Mielul parşiv, un bunic narcisist’

17.09.2019, 14:22

De câțiva ani buni, Călin Geambașu se află într-un scandal continuu cu tatăl său, Petre Geambașu. Solistul este foc și pară pe tatăl său, pe care l-a acuzat că, în copilărie, îl pedepsea aspru.

Călin Geambașu, din nou la cuțite cu tatăl său: ‘Mielul parşiv, un bunic narcisist’

Acum, Călin Geambașu vine cu noi acuzații și reproșuri la adresa lui. Acesta a scris un mesaj pe Facebook, în care a explicat că Petre Geambașu ar fi un bunic iubitor doar în fața fanilor săi de pe rețelele de socializare, dar în realitate nu l-a mai văzut de mai bine de doi ani.

Nici renumitul maestru Petre Geambașu, un bunic model Narcisist, nu i-a adus prea-iubitului nepoțel vreo radieră sau vreun pix, cu toate că pe pagina lui de Facebook ne transmite mari felicitări și lacrimi virtuale, pentru a impresiona oamenii buni la inimă, abuzând de deruta deliberată. Păi, ce facem, „maestre”, te-a lovit Alzheimer-ul?

Nu mai știi unde e şcoala nepotului sau e prea departe că locuiești doar la o stradă distanță de noi?! Mielule Parșiv… Cred că dacă își vede nepotul nici nu și-l mai recunoaște; luna asta se împlinesc 2 ANI de când nici măcar la telefon nu l-a sunat pe copil’, a scris Călin Geambașu pe Facebook.

citește și...