Călin Doboș a murit! Medicul estetician al vedetelor și-a pierdut viața într-un grav accident de motocicletă

26.10.2022, 21:48
Călin Doboș a murit! Medicul estetician al vedetelor și-a pierdut viața într-un grav accident de motocicletă
Dezvăluiri șocante despre moartea lui Călin Doboș. Cum au fost ultimele clipe din viața medicului estetician

A murit Călin Doboș, celebrul chirurgul estetician al vedetelor din România. El s-a stins din viață într-un grav accident de motocicletă, podul Basarab din Capitală. 

Călin Doboș, medicul estetician al vedetelor de la noi din țară, a decedat miercuri, 26 octombrie, în urma unui accident rutier teribil, produs pe Pasajul Basarab din București. Accidentul s-a produs în jurul prânzului.

Potrivit primelor informații oferite de polițiști, Călin Doboș se afla pe motocicleta personală, când a pierdut controlul direcției de deplasare, după ce ar fi lovit o bordură.

Călin Doboș a decedat pe loc

În urma impactului violent, el a intrat într-un stâlp de pe marginea șoselei. Din păcate, medicul s-a ales cu leziuni incompatibile cu viața și a decedat. Traficul în zonă a fost restricționat ore bune, iar alte vehicule nu au fost implicate în accident.

foto: captură video

„La data de 26 octombrie, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Grozăvești.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, a condus o motocicletă pe Șos. Grozăvești dinspre Piața Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă.

În urma impactului, conductorului moto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia. Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație”, informează Poliția Rutieră.

Bianca Drăgușanu, devastată de moartea lui Călin Doboș

La scurt timp de la aflarea morții fulgerătoare a lui Călin Doboș, Bianca Drăgușanu a scris un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare. Se știe că blondina era prietenă bună cu regretatul doctor estetician.

Rămas bun, prieten drag💔Nu te voi uita niciodata! Nu exista cuvinte pentru toata prietenia si implicarea ta in viata mea! Te voi iubi mereu… rămas bun!🖤”, a fost mesajul vedetei, pe Instagram.

Călin Doboș a fost unul dintre cei mai cunoscuți doctori esteticieni din România. De-a lungul timpului, el a colaborat cu mai multe vedete din showbiz, printre care Simona Trașcă, Elena Ionescu, Bianca Drăgușanu, Cristina Spătar, etc.

A fost condamnat la închisoare pentru ucidere din culpă

La finalul lui 2020, el a fost găsit vinovat și condamnat la trei ani de închisoare cu executare.

Călin Doboș a fost găsit vinovat pentru uciderea din culpă a Irinei Ciuraru, în vârstă de 37 de ani, pacientă decedată în urma unei operații de liposucție, efectuată de chiar de el.

Medicul estetician i-a făcut victimei o liposucție într-o clinică privată din Galaţi, deși era specializat la vremea respectivă în chirurgie maxilo-facială.

Rudele femeii l-au acuzat pe Călin Doboș că victima a suferit mai multe perforaţii ale intestinului, în urma operației făcută de acesta. La scurt timp de la aflarea sentinței, Călin Doboș a încercat să fugă din țară.

„În data de 12.12.2020, în jurul orei 02.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieşire din România, cetăţeanul român D.C., în vârstă de 46 de ani, domiciliat în municipiul Bucureşti.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea din data de 11.12.2020, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, informa Poliţia de Frontieră, potrivit news.ro.

citește și...