Medicul estetician Călin Doboș a fost condamnat pentru ucidere din culpă! Doctorul vedetelor a încercat să fugă din țară

12.12.2020, 16:51
Medicul estetician Călin Doboș a fost condamnat pentru ucidere din culpă! Doctorul vedetelor a încercat să fugă din țară
Medicul estetician Călin Doboș a fost condamnat pentru ucidere din culpă! Doctorul vedetelor a încercat să fugă din țară/ foto: captura video

Medicul estetician Călin Doboș a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă!

Călin Doboș a încercat să fugă din țară în noaptea de vineri spre sâmbătă (12 decembrie), dar a fost prins la vama Nădlac II.

Magistrații au decis condamnarea doctorului estetician al vedetelor, vineri (11 decembrie), la trei ani de închisoare cu executare. Mai mult de atât, acesta nu mai are dreptul să își exercite profesia timp de patru ani.

Călin Doboș a fost condamnat la închisoare

Călin Doboș a fost trimis în judecată, după ce o pacientă de 37 de ani din Galați a decedat. Medicul estetician i-a făcut victimei o liposucție într-o clinică privată din Galaţi, deși era specializat la vremea respectivă în chirurgie maxilo-facială.

Rudele femeii l-au acuzat pe Călin Doboș că victima a suferit mai multe perforaţii ale intestinului, în urma operației făcută de Doboș.

‘În data de 12.12.2020, în jurul orei 02.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieşire din România, cetăţeanul român D.C., în vârstă de 46 de ani, domiciliat în municipiul Bucureşti. La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea din data de 11.12.2020, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă’, a informat Poliţia de Frontieră, potrivit news.ro.

Cristina Spătar s-a lăsat pe mâinile lui Călin Doboș

Printre vedetele operate de Călin Doboș se numără Cristina Spătar. În urmă cu câteva luni, artista și-a dorit un posterior mai bombat, așa că a făcut lipoaspirație și și-a injectat grăsime în fese.

‘I-am făcut o liposucţie de talie, ca să îi accentuăm mijlocul, am îndepărtat grăsimea şi i-am injectat-o în fese pentru a corecta câteva imperfecţiuni. Nu a avut o cantitate mare de grăsime, iar scopul a fost să îi modelăm talia şi fesele şi să le dăm o tentă uşor mai profică, mai tonică. În cazul ei recuperarea este rapidă, fiindcă n-a fost o procedură de mare anvergură.

Mă aştept ca ea deja să se poată plimba din a doua zi şi că în 4-5 zile să fie capabilă să conducă maşina singură şi să se mişte lejer prin casă. Astfel îşi reia toate activităţile de zi cu zi. Sport nu are voie să facă, decât după 6-7 săptămâni, în funcţie de cum evoluează”, a spus Călin Doboș pentru Click!

 

citește și...