Medicul Călin Doboș, apărat de familia lui. Ce au dezvăluit despre pacienta moartă a doctorului estetician

13.12.2020, 11:04
Medicul Călin Doboș, apărat de familia lui. Ce au dezvăluit despre pacienta moartă a doctorului estetician
Medicul Călin Doboș, apărat de familia lui. Ce au dezvăluit despre pacienta moartă a doctorului estetician

Sâmbătă, 12 decembrie, chirurgul estetician al vedetelor, Călin Doboș, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare.

El a fost găsit vinovat pentru uciderea din culpă a Irinei Ciuraru, pacientă decedată în urma unei operații de liposucție, efectuată de Călin Doboș.

Doctorul estetician era destul de cunoscut în lumea mondenă, datorită faptului că prin cabinetul lui au trecut Bianca Drăgușanu, Nicoleta Luciu sau Cristina Spătar. Familia lui Călin Doboș îi ia apărarea acestuia și a dezvăluit ce s-a întâmplat de fapt cu pacienta moartă.

Călin Doboș este apărat de familie 

Familia acestuia a dezmințit faptul că el intenționa să plece din țară. Călin Doboș a fost reținut a punctul de trecere al frontierei Nădlac. Din informațiile prezentate de Impact.ro, medicul avea deja programată o călătorie în afara țării, pentru a-și sărbători fiul pe data de 14 decembrie.

‘Medicul călătorea aproape în fiecare week-end în afara țării și există dovezi care să confirme acest lucru. În urma dovezilor prezentate acesta nu se aștepta la acest verdict deoarece știa că este nevinovat’, au dezvăluit membrii familiei lui Doboș pentru Impact.ro. 

Mai mult de atât, femeia care a decedat i-ar fi ascuns lui Călin Doboș că avea TBC și fusese diagnosticată cu o tumoră a intestinului. Pacienta decedată suferise o operaţie pentru o tumoare pe peretele abdominal înainte de intervenția de lipoaspirație.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu femeia decedată

La vremea respectivă, Călin Doboș mărturisea că nu i-ar fi perforat femeii intestinul şi că aceasta i-ar fi ascuns problemele sale medicale. Medicul a încercat să demonstrez că era aproape imposibil ca manevrele făcute la intervenţie să îi perforeze acesteia intestinele.

Avocatul lui Călin Doboș a făcut și primele declarații în acest sens. Bărbatul susține că medicul care a operat-o la spitalul de urgență din Galați este același cu cel care a asistat la necropsie, lucru destul de ciudat.

‘Am constatat că se pare că s-a intervenit în mod greşit de către medicul care a preluat pacienta cât a fost internată la Spitalul de Urgenţă. Peste toate acestea s-ar fi suprapus şi infecţia cu o bacterie care provine dintr-o infecţie intraspitalicească. Ţineţi minte că în 2011 la Spitalul de Urgenţă au decedat două persoane din cauza unei infecții.

Am contestat deja raportul medico-legal şi facem şi o cerere să fie audiaţi toţi cei care au tratat-o pe această pacientă. Nu spunem cine este vinovat şi de ce. Vrem doar să se facă dreptate. Vrem să aflăm adevărul. Iar mai există un lucru ciudat: medicul care a operat-o la Spitalul de Urgenţă este acelaşi care a asistat şi la necropsie, ceea ce nu pare a fi în ordine. Cred că pur şi simplu nu s-a aflat tot adevărul, că nu s-au mai continuat cercetările în spital’, a declarat Didel Bujeniţă.

Pe de altă parte, rudele paciente decedate îi cer lui Călin Doboș daune în valoare de 1 milion de euro.

citește și...