“Călătoresc prin lume pentru a face sex cu bărbații altor femei și pentru a salva căsnicii”. Ce spune “amanta în serie” care și-a deschis sufletul pentru prima dată

25.07.2022, 16:04

“Amanta” în serie Gweneth Lee, în vârstă de 49 de ani, s-a destăinuit despre cum este să călătorească prin lume pentru a se culca cu soții altor femei. Chiar dacă oamenii o pot judeca, ea a spus că este hotărâtă să salveze căsniciile oamenilor.

O amantă în serie și-a deschis sufletul despre modul în care călătorește prin lume pentru a ajuta la satisfacerea fanteziilor sexuale ale bărbaților căsătoriți, dar – în ciuda a ceea ce pot spune oamenii despre ea – este convinsă că ajută la salvarea căsniciilor oamenilor.

Gweneth Lee, din Chelsea, Londra, este amantă de mai bine de 10 ani.

“Amanta” s-a înscris pe cel mai important site de aventuri din Marea Britanie

Totul a început când a decis să se înscrie pe IllicitEncounters.com, cel mai important site de aventuri din Marea Britanie, pe când era încă căsătorită cu regretatul ei soț, Robert.

Vorbind în exclusivitate pentru The Daily Star, femeia de 49 de ani a spus că l-a iubit foarte mult, dar a mărturisit că acesta a înșelat-o și pe parcursul căsniciei lor.

“Nu îmi doream un nou soț, ci doar puțină distracție”

Gweneth a spus: “Am descoperit că se întâlnea cu femei pe IllicitEncounters.com, cel mai important site de aventuri din Marea Britanie, și m-am gândit: «dacă nu-l poți învinge – alătură-te lui».

“Știam că nu voi reuși niciodată să îi pun frâu afacerii cu femei și știam că infidelitatea mea nu va fi o problemă majoră pentru el. Era suficient de matur pentru a ști că ar fi fost ipocrit din partea lui să se opună”.

“Amândoi am avut aventuri secundare cu persoane diferite înainte ca el să moară din păcate de cancer acum mai bine de zece ani”.

“IllicitEncounters.com mi se potrivea pentru că toți bărbații sunt plini de bani și sunt obsedați de sex, exact ca mine”.

Gweneth a spus că întâlnește bărbați bogați și căsătoriți cu care intră în contact în toată lumea.

Aceștia călătoresc din Marea Britanie în locații exotice și a spus că au parte de “cel mai minunat sex”.

“Cele mai multe dintre aceste călătorii sunt deghizate în călătorii de afaceri, iar soțiile lor nu știu că vin și eu cu ele”, a adăugat ea.

Anul acesta, femeia a întâlnit deja trei iubiți căsătoriți în călătorii fastuoase în străinătate.
Una dintre vacanțele luxoase a inclus o excursie la Cap Ferret, în sudul Franței, în luna mai, cu un bancher internațional.

“M-am întâlnit cu un bancher extrem de bogat”

Gweneth a declarat: “Nu am avut nici o problemă: M-am întâlnit cu un bancher fabulos de bogat care are clienți în toate capitalele modei din Europa – Roma, Amsterdam, Paris, Londra.

El era în Bordeaux cu afaceri la un mare comerciant de vinuri și a insistat să mă alătur lui la Cap Ferret, care se află pe coasta Atlanticului și unde mulți dintre cei mai bogați oameni din Franța se duc vara. A fost absolut incredibil”.

Gweneth a spus că toți partenerii ei sunt diferiți și că toți au gusturi și cereri diferite.

Femeia are planificate încă două călătorii înainte de sfârșitul lunii august.

La sfârșitul lunii va călători la Dubrovnik, în Croația, împreună cu un director financiar cu care se întâlnește de câțiva ani.

Gweneth a declarat: “El este căsătorit și soția lui a renunțat la sex. Ea este conștientă că el se vede cu alte femei și închide ochii. Mergem pentru un weekend prelungit”.

Ea a călătorit cu un iubit cu un avion privat și s-a cazat la apartamentul Imperial Suite de la hotelul Ritz, cu o preț de 15.000 de lire sterline pe noapte.

Gweneth a descris-o ca fiind un weekend pe care “nu-l va uita niciodată, în care nu s-a făcut economie la nicio cheltuială”.

 

citește și...