Cu ce probleme de sănătate se confruntă Culiță Sterp după ce a părăsit Survivor! ‘Am plecat cu o fisură de menisc’

01.06.2021, 11:56
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Culiță Sterp după ce a părăsit Survivor! 'Am plecat cu o fisură de menisc'
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Culiță Sterp după ce a părăsit Survivor!

Culiță Sterp a părăsit Survivor România, după ce a refuzat să mai intre pe traseu. Solistul a declarat că vrea să ajungă cât mai repede acasă, dat fiind că iubita lui se pregătește să nască. 

Culiță Sterp a stat timp de șase luni la Survivor, iar în ultima perioadă voia cu disperară să ajungă acasă la partenera lui, Daniela Iliescu. Solistul a refuzat să mai participe la probe și a fost descalificat. Luni, 31 mai, Culiță Sterp a ajuns în România, după aproape jumătate de an în Republica Dominicană.

Culiță Sterp are probleme de sănătate

Culiță Sterp a dezvăluit că a slăbit 10 kilograme, dar s-a ales și cu probleme serioase de sănătate. Are fisură de menisc la picior și un început de hernie de disc la spate

‘După aproape jumate de an de stat în junglă, luptându-mă cu inamicii nr 1 (foamea si dorul de casă), chiar daca am plecat cu o fisură de menisc la picior si un început de hernie de disc la spate de pe trasee și cu vreo 10 kg în minus, pot spune că Survivor a fost experiența vieții mele, și că am învățat multe aici!’, a povestit Culiță Sterp.

Solistul a ajuns în România

Cântărețul a mărturisit că dorul de familie l-a făcut să se întoarcă acasă, subliniind că marele premiu se află în România.

‘Când ești departe de tehnologie, de familie, de civilizatie, realizezi lucruri pe care acasă nu le vezi, pentru că ți se par normale! Prețuiți tot ce aveți acasă! Familia, mâncarea , tot ce v-a dat Dumnezeu! Îmi cer scuze daca am dezamăgit pe cineva cu plecarea mea dar după cum v-am mai spus, pentru mine familia este cea mai importantă si după celelalte lucruri (banii, faima, cariera, etc)! Pe mine mă așteaptă premiul cel mare acasă! Astăzi e ultima mea zi aici , ne vedem acasă! Vă iubesc’, a mai transmis Culiță Sterp pe rețelele de socializare.

citește și...