Cabral, amenințări la adresa lui Pavel Bartoș: “Pitic nenorocit, pun eu mâna pe tine!”

11.01.2022, 21:47
Cabral, amenințări la adresa lui Pavel Bartoș: “Pitic nenorocit, pun eu mâna pe tine!”
Ce a fost în stare să facă soția lui Cabral, însărcinată în luna a noua. ”N-am ce să adaug la treaba asta”

Cabral a făcut câteva comentarii ironice la adresa lui Pavel Bartos. Prezentatorul de la “Ce spun românii” a afirmat că ștergătoarele de la mașina lui au fost furate de Pavel Bartoș. “Pitic nenorocit, pun eu mâna pe tine! Ce nenorocit e ăsta! Zece ani au trecut de când m-a nenorocit”, a spus Cabral.

Situație inedită intre Cabral și Pavel Bartos. Cabral l-a amenințat pe Pavel Bartos, după ce a afla unde-i sunt ștergătoarele de la mașină, dispărute acum zece ani.

 

„Pitic nenorocit, pun eu mâna pe tine! Ce nenorocit e ăsta! Zece ani au trecut de când m-a nenorocit. Am intrat în mașină, am dat drumul la toate ălea, când am dat drumul la ștergătoare, geamurile au scos sunete ciudate. Lipseau lamelele. Am stat în patru labe să caut sărăciile ălea. Dădeam cu tricoul. Incredibil ce nenorocire de om, mă răzbun eu”, a spus Cabral, potrivit cancan.ro.

Cum a ajuns Cabral să lucreze în televiziune

Cabral a povestit că nu și-a dorit să devină prezentator, iar de-a lungul timpului au fost multe castiguri pe care le-a refuzat.

“Nu mi-am dorit, ba chiar am refuzat niște castinguri. Până la urmă, m-am dus, de gura celor apropiați… și am cam rămas. Am început cu „Roata de Rezervă, care era o emisiune auto. Dar apoi am vrut să mă opresc. Și, când m-au invitat cei de la Prima la un casting, m-am dus cu un dosar de oferte de asigurări, pe vremea aia lucram în paralel ca inspector de asigurări. Ei mă întrebau de emisiune… eu îi întrebam de parcul auto!”, a dezvăluit Cabral.

Cum s-a îndrăgostit Cabral de Andreea Ibacka

Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi au împreună o fetiță, pe Namiko și un băiețel de câteva luni, pe Tiago.

Invitat în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV, prezentatorul TV a dezvăluit detalii despre momentul în care și-a cunoscut soția.

”Dragoste la prima vedere nu a fost”

 

Dragoste la prima vedere nu a fost. Ba chiar aș spune că nu prea l-am simpatizat în primele luni. Eram mai supărăcioasă, eram copil, nu am văzut cu ochi buni câteva glumițe de-ale lui. Vorbind din experiența personală, aș spune că o familie trainică se clădește și se sudează în timp. Așa că primele noastre interacțiuni rămân doar niște povești savuroase de spus mai departe. Ce mai contează că mi-a mâncat tinerețile?!”, spunea recent Andreea Ibacka pentru VIVA!

citește și...