Crina Abrudan, afectată de pandemie. ”Am demontat tot ce aveam acolo”

15.04.2021, 10:14
Crina Abrudan, afectată de pandemie. ”Am demontat tot ce aveam acolo”
Crina Abrudan, afectată de pandemie. ”Am demontat tot ce aveam acolo”

Fosta prezentatoare de televiziune Crina Abrudan a explicat cum a fost afectată nde pandemia de coronavirus.

Partenera de viață a fostului fotbalist Gabi Popescu a vorbit despre afacaerea sa. Crina Abrudan a explicat cum a fost afectată afacerea sa de pandemia de coronavirus.După ce a renunțat la televiziune, vedeta a decis și a reușit să pună pe picioare o afacere dedicată copiilor.

”Pandemia m-a afectat profesional, cum a afectat multă lume. Aveam un loc de joacă pentru copii, nu-l mai am. Era un loc de joacă de cartier, de interiror și nu am putut să fentez cumva și am așteptat o lună, două, am plătit chiria, după care am l-am închis. Am demontat tot ce aveam acolo, le-am pus într-un depozit și acolo sunt. Nu cumpără nimeni chestii pentru un loc de joacă de interior când ele sunt închise de atâta timp. Le mai țin, poate cine știe. Teoretic, aș putea să-l mai deschis, nu știu dacă îmi mai doresc eu să mă mai aventurez în asta și nici nu știu cât va dura până când părinții vor avea încredere să îi lase la locul de joacă”, a declarat Crina Abrudan la emisiunea ”Xtra Night Show”, notează spynews.ro.

Ce spune Crina Abrudan despre revenirea în televiziune

Crina Abrudan a făcut declarații și despre revenirea în televiziune.

”Nu a fost să fie (n.r. să revină la TV). Eu mereu sunt aproape, dar niciodată acolo, pe un post. Au fost situații când știam că de luni mergeam la muncă și în ultima zi a picat totul. Am concurat și singură pentru un loc și l-am pierdut. A venit altcineva care nu concura și l-a ocupat”, a spus vedeta.

În ceea ce privește eventualitatea de a deveni mămică, acesta a explicat: ”Din 2008 suntem împreună, dar suntem tot doi. Vrem copil, dar nu știu…”.

citește și...