Bunica lui Alex Velea, acuzații dure la adresa nepotului: “Și-au bătut joc!” Cum se apără mama solistului

29.07.2021, 10:06
Bunica lui Alex Velea, acuzații dure la adresa nepotului: “Și-au bătut joc!” Cum se apără mama solistului

Mamaie Virginica, bunica lui Alex Velea, a făcut acuzații grave la adresa solistului! Femeia de 86 de ani trăiește singură într-o casă din Craiova și mărturisește că membrii familiei sale au abandonat-o de mai bine de trei ani. 

Într-o intervenție la emisiunea ‘Acces Direct’, bătrâna și-a vărsat of-ul, mărturisind că fiul și nepotul ei nu au mai trecut pe la ea de ani buni. În schimb, mama lui Alex Velea a refuzat să se mute la București.

Bunica lui Alex Velea trăiește singură de ani buni

Mamaie Virginica a povestit că nu știe mare lucru despre nepotul său, doar că e vedetă și că este ocupat cu copiii din relația cu Antonia.

“Sunt atât de supărată, că nu am cuvinte să spun, când eu i-am ajutat cu de toate. Și-au bătut joc, dar există un Dumnezeu. Viața mea a fost munca și să văd de copiii lor. Cu nimeni din familie nu am mai vorbit de vreo trei ani, să mă întrebe ce fac, cum sunt. Doar vecinii mă mai ajută. Nu trebuia să facă așa, eu nu am făcut rău la nimeni, i-am dat de toate. Nu s-au întrebat dacă am bani pentru medicamente, cum mă simt. M-au ajutat vecinii. Ce să fac? Să mă milogesc? Vreau să mor liniștită”, a declarat, cu lacrimi în ochi, bătrâna, la Acces Direct.

Pentru cei care nu știu, Alex Velea are chipul bunicii tatuat pe piele, dar se pare că nu a mai vizitat-o de ani întregi. Bătrâna s-a decis să lase apartamentul unei tinere care o îngrijește, însă fiul său se opune. Mamaie Virginica s-a mai plâns că are o pensie mică, iar Alex Velea nu o ajută cu bani.

Alex Velea nu a mai vizitat-o de ani buni

„Alex nu a mai venit să mă vadă, m-am supărat pe el. Am răcit la rinichi, plecam pe jos, prin iarnă grea, și mă ducem la el, să nu îl las singur acasă. Primii pași pe care i-a făcut, eu l-am învățat. L-am învățat de toate, să mănânce roșii, brânză. Îi mergea mai bine mintea lui Alex decât tatălui său. Nici nu mă întreabă dacă am bani sau nu”, a mai adăugat femeia, la Antena 1.

În schimb, mama lui Alex Velea, Constanța, a declarat că bunica Virginica refuză orice ajutor și este mai apropiată de vecinii săi.

“În momentul în care nu am mai avut putere și forță nu am mai putut. Nu am putut să muncesc în două case. Nu sunt trei ani de când nu ne ducem. Soțul meu a mers înainte de pandemie lunar. Bunica, lucrurile astea, nu le spune. E posibil, după 40 de ani să vorbești asemenea baliverne? Spune că l-ai dat afară pe nepotul dumitale. Ăsta e motivul pentru care nu a mai fost la Craiova”, a declarat mama lui Alex Velea, la “Acces direct”.

citește și...