Britney Spears spune că dansul o ajută să-și “aline durerea” provocată de o afecțiune nervoasă incurabilă

07.11.2022, 18:00

Megastarul Britney Spears dezvăluie că suferă de trei ani de o afecțiune nervoasă incurabilă pe partea dreaptă a corpului, dar își asigură fanii că dansul o ajută să amelioreze unele dintre simptomele neplăcute. “Mă trezesc de vreo trei ori pe săptămână în pat și mâinile îmi sunt complet amorțite… mă ustură și este înfricoșător”.

Megastarul Britney Spears dezvăluie că suferă de trei ani de o afecțiune incurabilă a nervilor din partea dreaptă a corpului, dar își asigură fanii că dansul ajută la ameliorarea unora dintre simptomele neplăcute

Împărtășind un alt videoclip de dans pe feed-ul ei, interpreta hit-ului Toxic a confirmat că “nu există leac în afară de Dumnezeu” în legendă și a continuat să explice cum dansul ajută la ameliorarea durerii.

Boala îi afectează somnul

Ea a scris: “Este amuzant, deși când dansez nu simt durerea”.

Britney a oferit mai multe detalii despre boala ei, mărturisind că durerea și amorțeala îi afectează somnul de până la trei ori pe săptămână.

“Mâinile îmi sunt complet amorțite… mă ustură și este înfricoșător”

“Mă trezesc de vreo trei ori pe săptămână în pat și mâinile îmi sunt complet amorțite… mă ustură și este înfricoșător… în ultimii trei ani, de când am ieșit din acel loc, am fost într-o ușoară stare de inconștiență… nu am putut face față”, a mărturisit vedeta.

“Acel loc” pe care Britney îl menționează ar putea fi unitatea medicală în care Spears a fost internată împotriva voinței sale în 2019.

Ea a invocat de mai multe ori această instituție de la sfârșitul tutelării sale.

Ca în multe dintre videoclipurile sale de dans, Britney se învârte și dansează într-un top roșu cu mâneci lungi și pantaloni scurți negri cu talie joasă, eliberându-și șuvițele blonde ondulate.

În ciuda gravității problemei nervoase a lui Britney, ea a dezvăluit că lucrurile s-au îmbunătățit în ultima vreme.

“Prin harul lui Dumnezeu, am găsit în sfârșit un medicament cu ajutorul căruia chiar simt cum oxigenul îmi ajunge la creier și prin gât… ochii mei sunt mai deschiși acum și îmi pot ține capul corect… Am făcut o treabă bună încercând să mă descurc. În orice caz, mă simt mult mai bine, pot respira … mă simt mai inteligent.”

Britney o menționează pe “Victoria” de două ori în mesajul ei, dar nu face aluzie la cine ar putea fi vorba – deși ar putea fi vorba de Victoria Asher, fosta ei asistentă

La începutul legendei, ea a scris: “Dansez în timp acum, Victoria … da”, iar apoi se referă din nou la Victoria, încheindu-și legenda cu “oricum, acum respir și pot dansa în timp, Victoria”.

Fanii au luat la comentarii pentru a-și împărtăși îngrijorarea față de acest videoclip, care pare să fi fost un videoclip vechi pe care vedeta l-a repostat.

“Este același videoclip la nesfârșit… devine trist”, a precizat un fan.

Un altul a confirmat repostarea, spunând: “Ai postat asta acum o oră și ai șters. Și acum din nou? Ciudat”.

Alții au fost impresionați de abilitățile de dans.

Unul a scris: “Știi ce mă impresionează cel mai mult? Că te învârți așa fără să amețești!!!!”.

 

 

 

 

 

citește și...