Britney Spears se dezbracă complet goală, iar fanii o imploră să “înceteze” cu fotografiile

26.10.2022, 16:31

Britney Spears a revenit pe Instagram și a împărtășit o altă fotografie complet goală, stârnind și mai multă îngrijorare din partea urmăritorilor săi cu privire la comportamentul ei, care o imploră să înceteze. “Jur că te-am văzut goală mai mult decât m-am văzut pe mine goală”.

Britney Spears și-a uimit fanii pozând din nou nud integral în timp ce se întinde întinsă pe plajă.

Cântăreața în vârstă de 40 de ani nu a purtat nimic altceva decât o pălărie de soare roșie, în timp ce stătea întinsă seducător pe nisip, cu valurile lovindu-i pielea goală.

Britney Spears se dezbracă complet goală, iar fanii o imploră să “înceteze” cu fotografiile

Britney, a plasat emoji-uri strategice de flori pe părțile ei intime în timp ce a pozat pentru imagine cu o mână care îi legăna unul dintre sâni și cu celălalt braț întins deasupra capului.

Mama a două copii a revenit pe Instagram duminică (23 octombrie), după ce a luat o pauză de zece zile de la rețeaua de socializare, prima postare de la revenirea sa fiind o altă fotografie topless.

Fanii și-au exprimat îngrijorarea pentru vedetă

Șirul de imagini explicite a stârnit îngrijorarea fanilor ei, care au implorat-o să se îmbrace la loc în secțiunea de comentarii.

Unul dintre ei a scris: “Am înțeles deja. Lol, jur că te-am văzut goală mai mult decât m-am văzut pe mine goală”.

Un altul a implorat: “Brittney, ești frumoasă, nu este necesar. O să regreți. Toți oamenii de aici care te încurajează să continui să faci asta nu au interesul tău. Mă bucur că poți să iei propriile decizii, aceste poze nu vin dintr-un loc stabil. Te rog să te îmbraci”.

Un al treilea și-a exprimat îngrijorarea: “Dacă vrea să pozeze nud, de ce nu face ședințe foto profesionale? Asta arată de parcă a fost făcută cu un aparat foto prost. Pur și simplu ceva nu se simte aici. Este clar că are ceva în neregulă cu ea, iar comentariile o încurajează”.

 

 

citește și...