Britney Spears îl acuză pe tatăl ei și spune că “a încercat să o ucidă”. Vedeta speră ca acesta “să ardă în iad”

18.10.2022, 17:04
Britney Spears îl acuză pe tatăl ei și spune că a încercat să o ucidă. Vedeta speră ca acesta să ardă în iad

Britney Spears a declarat că simte că tatăl ei, Jamie, “încearcă să o ucidă” și că speră să “ardă” în iad, într-un nou material audio pe care l-a publicat luni pe Twitter. “Mi s-a vorbit în mod abuziv și am fost pedepsită fără niciun motiv … Cred în consecințe. M-au rănit și nu am făcut absolut nimic greșit”

Cântăreața în vârstă de 40 de ani, câștigătoare a unui premiu Grammy și care are 56 de milioane de urmăritori pe această platformă, l-a luat la țintă pe tatăl ei la mai puțin de un an după ce a fost încheiată tutela de 13 ani prezidată de acesta.

Artista …Baby One More Time s-a referit la o serie de RMN-uri la care a trebuit să fie supusă înainte de a fi plasată într-o instituție de tratament, pe fondul primelor zile ale tutelării sale, potrivit dailymail.co.uk.

Britney Spears îl acuză pe tatăl ei și spune că “a încercat să o ucidă

“Am făcut trei RMN-uri înainte de a mă duce în acel loc, nu m-am plâns de nimic, pur și simplu mi s-a spus că trebuie să mă duc, era tatăl meu și nu aveam niciun drept la acea vreme, așa că practic a trebuit să mă duc”, a spus Spears.

În cadrul emisiunii Oops!… I Did It Again (Am făcut-o din nou) vocalista s-a întrebat de ce trebuie să meargă frecvent la RMN-uri, când își amintește că a făcut unul la vârsta de opt ani pentru a verifica dacă are un chist.

“Mi s-a vorbit în mod abuziv și am fost pedepsită fără niciun motiv”

Ea a spus că își amintește că în copilărie a fost plasată într-un aparat RMN constrângător timp de 30 de minute, iar în timpul tutelării a fost plasată în aparatul RMN timp de o oră.

“Pentru mine, toată chestia nu avea sens – izolarea, asistentele, fiolele de sânge, comunicarea constantă”, a spus Spears, adăugând că ea a crezut că ar fi putut fi examinată pentru un cancer despre care familia și echipa ei nu îi spuneau.

“Nimic din toate astea nu este adevărat – sunt bine, sunt în viață”, a mai spus artista Toxic. “Iar concluzia, cel mai greu lucru este să știu că au fost doar răi și că am simțit cu adevărat că tatăl meu a încercat să mă omoare”.

Spears și-a continuat dezvăluirile într-o serie de tweet-uri în care a spus că, în opinia ei, cei care au supus-o la condiții abuzive au scăpat de consecințele legale.

“Postez acest mesaj pentru a doua oară astăzi pentru că eu cred într-o lume în care toți merităm dreptate!!!”, a spus ea, adăugând: ’15 ani într-un sistem de abuz secret și manipulator…  nu a fost niciodată suficient de bun pentru mine și nu va fi niciodată!!!!

“Mi s-a vorbit în mod abuziv și am fost pedepsită fără niciun motiv … Cred în consecințe … Cred că nu am absolut nimic de dovedit cu privire la locul în care se află ceea ce mi s-a făcut … se știe totul!!!! Acestea fiind spuse, oamenii care m-au maltratat la o asemenea scară, pur și simplu să pună capăt sistemului nu este suficient pentru mine … M-au rănit și nu am făcut absolut nimic greșit”.

Spears a spus că a simțit că nu i s-a făcut dreptate ‘deloc’, deoarece ‘sistemul judiciar a pus capăt la doi ani după ce le-am spus despre 15 ani de abuzuri din partea mea’.

Ea s-a destăinuit despre pedeapsa pe care spera să i se aplice tatălui ei, făcând o paralelă cu nedreptățile cu care spune că s-a confruntat.

Ea a spus: “Dorința mea este să-l duc pe tatăl meu într-un loc… să-i iau mașina… să-i iau casa… să-l așez 7 zile pe săptămână, de la 8 dimineața până la 6 seara, să i se pună întrebări și să fie tratat ca o experiență științifică… să-i monitorizez mâncarea… fără telefon… să fie urmărit de asistente care să-l privească cum face duș și se îmbracă… Vreau să treacă prin toate aceste lucruri fără niciun motiv, iar el să-și sune familia și ei să spună că NU ȘTIM!!!”.

Spears a spus că singurul aspect pozitiv al experienței sale este că s-a încheiat și că rămâne confuză în legătură cu lipsa de responsabilitate a unora dintre cei implicați.

“Nu înțeleg cum de pot să plece atât de ușor și să scape cu ceea ce mi s-a făcut”, a spus ea. “Mi-a arătat mie și lumii doar că cruzimea învinge!!!”

citește și...