Britney Spears se unge cu tort într-o revenire “tulburătoare” pe Instagram

11.12.2022, 16:47

Icoana pop Britney Spears a împărtășit cu fanii un dans sexy al lui Moș Crăciun în timpul revenirii sale dramatice pe rețelele de socializare – înainte de a adăuga o scenă “deranjantă” de mânjire a tortului aniversar în amestec. “Da, este ziua mea de naștere toată săptămâna și știu că Instagram-ul meu a fost căzut de câteva ori, dar sincer, am făcut-o chiar eu ultimele două ori !!!! Oops… Am apăsat din greșeală butonul greșit … la naiba cu butonul ăla stupid”.

Icoana pop Britney Spears a dansat cu fanii un dans sexy de Moș Crăciun, în timp ce revenea dramatic pe rețelele de socializare – înainte de a adăuga o scenă “tulburătoare” de mânjire a tortului de ziua ei.

Cântăreața “The One More Time” a revenit pe Instagram în forță, în timp ce a dansat sugestiv pe melodia clasică de Crăciun “Santa Baby”, purtând un costum roșu mulat pe corp, asortat cu cizme albe până la genunchi, relatează “The Mirror”.

Britney se unge cu tort într-o revenire “tulburătoare” pe Instagram

Dar imaginile filmate cu telefonul ei de calitate scăzută au luat o turnură bizară când a tăiat la o imagine cu fața ei plantând un tort aniversar – înainte de a se unge cu cremă pe partea din față a ținutei. Cântăreața, care a împlinit 41 de ani săptămâna trecută, s-a destăinuit apoi celor 41,4 milioane de urmăritori Insta ai săi despre absența ei.

Potrivit “The Mirror”, soțul ei, Sam Asghari, a declarat anterior că platforma ar putea fi “traumatizantă” pentru vedetă, dar i-a avertizat pe fani să fie atenți să nu fie “supraprotectori”.

“30 de secunde până pe Marte!!!”

Britney a scris o legendă în care a scris: “Nu am văzut nimic: “30 de secunde până pe Marte!!! Da, este ziua mea de naștere toată săptămâna și știu că Instagram-ul meu a fost căzut de câteva ori, dar sincer, am făcut-o chiar eu ultimele două ori !!!! Oops… Am apăsat din greșeală butonul greșit … la naiba cu butonul ăla stupid”.

În legendă, ea a lăsat să se înțeleagă că deja se gândește la anul viitor, în timp ce a reflectat, de asemenea, asupra statutului ei “egal” de când a fost eliberată dintr-o controversată Conservatorie care i-a limitat libertățile.

Britney, în vârstă de 41 de ani, și-a sărbătorit ziua de naștere pe 2 decembrie și a părut să profite la maximum de sărbătoare, deoarece și-a înfipt fața în tort înainte de a continua să “cânte” pentru cameră.

citește și...