Britney Spears se dezbracă complet goală pentru o poză intimă în baie

28.11.2022, 20:01

Senzația pop Britney Spears nu a lăsat nimic la imaginație în cea mai recentă dintr-o serie de fotografii destul de picante, când s-a dezbrăcat complet pentru o ședință foto intimă în baie. “Simt că avem nevoie de un test ADN pentru a vedea dacă aceasta este chiar Britney”, a sugerat un fan îngrijorat.

Britney Spears și-a lăsat fanii înmărmuriți când s-a dezbrăcat complet goală pentru o poză intimă de baie.

Interpreta hitului Lucky și-a lăsat fanii îngrijorați în ultimele zile cu o serie de postări pe rețelele de socializare, arătându-și sfârcurile și ceea ce fanii suspectau a fi o “încheietură vânătă” într-un videoclip, în care Brit nu purta decât o cămașă de noapte

Britney Spears se dezbracă complet goală pentru o poză intimă în baie

Dar acum ea a lăsat și mai puțin loc imaginației, deoarece s-a dezbrăcat în pielea goală în baie, folosind un emoji cu o floare mică pentru a-și acoperi părțile intime și acoperindu-și sânii cu mâinile.

Britney nu a purtat nimic altceva decât un colier delicat cu pandantiv și o brățară de aur pentru ședința foto intimă, arătându-și corpul incredibil și abdomenul tonifiat în cadă.

“Ce naiba se întâmplă? Poate cineva să o verifice?”

Între timp, apa abia dacă îi acoperea un picior, în timp ce Britney s-a aplecat pe spate, închizând ochii și lăsându-și părul blond să i se prelingă pe spate, înconjurată de prosoape albe și pufoase.

Mulți dintre fanii ei au fost încântați de postarea picantă, unul dintre ei felicitând-o pe vedetă: “Te iubim pentru tine, Britney!”.

Un altul i-a criticat pe fanii care au comentat negativ postarea lui Britney, așa cum au spus: “Nu, nu, nu: “Oamenii se împiedică pentru că văd o femeie încrezătoare în corpul ei. Dacă vă deranjează, continuați să derulați!”.

Altcineva a fost de acord: “De ce sunteți toți atât de declanșați, dați unfollow și treceți peste voi!”

Dar alți fani au fost pur și simplu îngrijorați, după cum a spus unul dintre ei: “Am fost de acord cu Britney liberă. Cu toate acestea, postările ei sunt incredibil de deranjante. Și devin din ce în ce mai mult”.

Un alt utilizator de social media a spus: “Nu, nu, nu: “Ce naiba se întâmplă? Poate cineva să o verifice?”

“Simt că avem nevoie de un test ADN pentru a vedea dacă aceasta este chiar Britney”, a sugerat un alt fan îngrijorat.

Acest lucru vine după ce Britney a îmbrăcat ceea ce părea a fi o rochie de mireasă și un voal pentru o serie de videoclipuri, în timp ce le-a spus fanilor: “Nu-mi port niciodată rochiile… sunt atât de frumoase! Acesta este voalul străbunicii mele… Sunt un înger!”.

Britney a putut fi văzută rearanjându-și părul în fața camerei, în timp ce a rămas fără sutien sub rochiile de mătase, și părea să se simtă foarte bine în timp ce poza în mod spectaculos.

 

citește și...