Britney Spears dezvăluie tratamentul abuziv pe care l-a îndurat în adolescență. Artista a fost tratată ca un “câine”

14.10.2022, 16:29

Artista trăiește un ultim an tumultuos. Controversele o fac mereu pe Britney Spears să fie pe coperta aproape tuturor revistelor, iar ea tot nu poate găsi o gură de aer proaspăt sau un moment de liniște. De data aceasta, cântăreața a continuat să scoată la iveală abuzurile părinților ei. Ea și-a dezactivat apoi contul de Instagram.

Nivelul ei de furie a fost ridicat, așa cum se întâmplă de obicei când vorbește despre părinții ei și despre tratamentul abuziv pe care l-a îndurat în adolescență și în timpul apogeului carierei sale. Spears, cu 42 de milioane de urmăritori pe Instagram, a părăsit platforma pe termen nedefinit.

Cea mai recentă țintă a atacurilor sale au fost părinții ei, Jaimie Spears și Lynne. Tatăl ei, în vârstă de 70 de ani, și mama ei, în vârstă de 67 de ani, sunt acuzați că au tratat-o pe cântăreață “ca pe un câine nenorocit” în cei 13 ani de tutelă, transmite pagesix.com.

Britney Spears a mărturisit că a fost tratată ca un “câine”

“De ce ați fost de acord tu și familia să mă tratați ca pe un nenorocit de câine”, a scris cântăreața, vizibil supărată, într-una dintre ultimele sale postări. Apoi și-a concentrat furia asupra figurii paterne: “Ce te face pe tine atât de special? Care este secretul? Răspunde-mi, tată atotputernic, dacă vrei să mă închizi din nou timp de patru luni, expunându-mi trupul asistentelor în timp ce mă dușează ca pe un câine”, a adăugat Britney.

“Prințesa muzicii pop” a povestit în detaliu câteva dintre experiențele pe care le-a trăit în timpul spitalizării: “10 ore pe scaun în timp ce ei se jucau cu capul meu timp de patru luni”. “În fiecare dimineață când mă trezesc și în fiecare seară, înainte de a adormi, îl rog pe Dumnezeu să vă dea doar cinci minute din durerea pe care am simțit-o în acel loc timp de patru luni”, a mărturisit Britney Spears.

“Nu voi uita niciodată”

În plus, cântăreața și-a continuat atacurile, transmițându-le să ardă “în iad”. În aceeași ordine de idei, ea și-a concentrat ura asupra mamei sale, pe care a atacat-o, după ce artista s-a întors târziu de la o petrecere cu Lindsay Lohan și Paris Hilton. Cele două celebrități au lăsat-o pe cântăreață la casa ei la ora 4 dimineața, iar mama ei, Lynne, avea grijă de cei doi copii ai lui Britney.

“Mama mea era furioasă. Am intrat, s-a uitat la mine și m-a jignit atât de tare, încât nu voi uita niciodată”, a povestit cântăreața.

citește și...