Britney Spears a pozat goală. Vedeta, gravidă, a stârnit controverse. „Este bolnavă”

10.05.2022, 20:10

Unii cred că ar putea fi un nou apel de ajutor, în timp ce alții îl văd pur și simplu ca distractiv, fără alte explicații, dar Britney Spears a stârnit o reacție imediată din partea fanilor ei după ce a postat pe rețelele de socializare o serie de selfie-uri nud, fără ca cineva să se aștepte. Fanii au crtiicat-o dur.  „Această fată este bolnavă, strigă după ajutor”.

Cântăreața, care este însărcinată cu copilul logodnicului Sam Asghari, a distribuit fotografiile nud pe contul ei oficial, cu doar un emoji cu inimă roz pentru a-și proteja modestia.

Prin contul ei de Instagram, starul pop a împărtășit celor 41 de milioane de fani ai săi o serie de șase fotografii în care apare complet goală, folosind abia un emoji pentru a evita cenzura rețelei de socializare.

Britney, sedinţă foto nud

Cântăreața a postat luni (9 mai) 12 fotografii nud cu ea însăși pe Instagram.

În primul set de fotografii, Spears – care este însărcinată cu cel de-al treilea copil – a scris: „Ultima dată când am fost în Mexic ÎNAINTE să  rămân însărcinată… De ce arăt cu zece ani mai tânără în vacanță?.”

Diva este gravidă

Aproape o oră mai târziu, Britney a revenit la asta pe IG cu o a doua postare care includea încă trei fotografii care îi arătau fizicul.

„Nu subestima puterea de a face asta și de a fotografia cu un selfie stick.”

Dar asta nu a fost tot, deoarece câteva ore mai târziu cântăreața a publicat o a treia postare în care a adăugat încă trei fotografii în care își arată corpul gol.

„Vă iubesc pe toți SSSSSSSSSSSSSSSOOOOOOOOOOOOOOOOOO mult”, a încheiat Spears.

Fanii lui Britney, îngrijorați pentru cântăreață

Reacțiile mai multor dintre milioanele ei de fani nu au întârziat să apară pe rețelele de socializare, arătându-și îngrijorarea că Prințesa Pop ar putea să nu fie stabilă emoțional.

„Această fată este bolnavă, strigă după ajutor”, a susținut unul dintre cârcotași, în vreme ce altcineva a scris ca „așa ceva nu e normal”, cu referire la imaginile postate. Un alt comentariu a sugerat că „avea dreptate tatăl” (N.R. – tatăl lui Britney susține că fiica sa are nevoie să fie ținută sub tutuelă).

Spears se află la a treia sarcină, după ce a anunțat că așteaptă un copil cu logodnicul Sam Asghari și după ce a lăsat în urmă lunga bătălie juridică pe care a dus-o pentru a-și recâștiga controlul asupra finanțelor și asupra deciziilor medicale și personale odată cu încetarea solicitării  tatălui să preia controlul artistei asupra averii acesteia.

citește și...