Brigitte și Florin Pastramă, din nou la secția de Poliție! Ce s-a întâmplat cu cei doi soți, în prag de Crăciun

23.12.2020, 17:44
Brigitte și Florin Pastramă, din nou la secția de Poliție! Ce s-a întâmplat cu cei doi soți, în prag de Crăciun
Brigitte și Florin Pastramă, din nou la secția de Poliție! Ce s-a întâmplat cu cei doi soți, în prag de Crăciun

În urmă cu mai bine de trei luni, Brigitte și Florin Pastramă au făcut un scandal-monstru în fața parcarea unui supermarket din Capitală. 

La vremea respectivă, vedeta a fost bătută și târâtă pe jos în public de soțul ei. Bărbatul nu a mai ținut cont de persoanele din jurul lui și a snopit-o în bătaie pe Brigitte Pastramă.

Recent, cei doi soți au fost surprinși în timp ce mergeau la secția de Poliție, lucru care a ridicat multe semne de întrebare. Brigitte Pastramă a rupt tăcerea și a detaliat de ce a făcut acest gest.

Brigitte Pastramă vrea să încheie războiul cu Raluca Podea

În cadrul unei emisiuni de televiziune, fosta soție a lui Ilie Năstase a spus adevărul pentru care a ajuns iar la Poliție.

Conform Spynews, se pare că bruneta a dorit să își retragă toate plângerile împotriva persoanelor care au batjocorit-o în ultimii ani.  Brigitte Pastramă și-a retras plângerile împotriva Ralucăi Podea și a cumnatei sale.

‘I-am zis să mergem la Poliție să îmi retrag toate plângerile împotriva femeilor care m-au batjocorit. Împotriva fostei iubite a fratelui lui Florin și împotriva lui Raluca. Pe mine nu mă mai interesează cele două femei. Nu mă mai interesează nimic.

De acum, Dumnezeu îmi va purta de grijă. Erau două plângeri penale pe care le-am retras, chiar dacă știu că ele mi-au făcut mult rău, eu vreau să fiu un om mai bun, un om care iartă, care nu vrea să facă rău’, a declarat Brigitte Pastramă, la Antena Stars.

Vrea să fie mai liniștită

Bruneta a mărturisit că vrea să ducă o viață liniștită și să încheie toate scandalurile care i-au adus numai necazuri. Ea a mai spus că doar Dumnezeu este cel care ar trebui să facă dreptate.

‘Nu îmi doresc ca din cauza mea să plătească avocați persoanele astea. Eu vreau să închid o ușă definitiv, spre tot ce m-a neliniștit’, a mai adăugat Brigitte.

În urmă cu două săptămâni, Raluca Podea afirma că Florin Pastramă, actualul soț al lui Brigitte Pastramă, continuă să o caute la telefon. După aceste declarații, Florin Pastamă a decis să spună care este, de fapt, situația.

‘Niciodată nu am căutat-o! Să îmi arate mie un printscreen când eu am sunat-o! Este o… De câte ori ne despărțeam sau mai aveam probleme cu Brigitte, venea la Simona, fosta iubită a fratelui meu, și punea țara la cale și mă aștepta pe mine! Eu în doi ani de zile de când nu mai sunt cu ea, nu am vrut să ies, nu am mers la televizor să dau vreo replică’, a declarat Florin Pastramă la postul de televiziune Antena Stars, potrivit spynews.ro.

citește și...