EXCLUSIV / Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt. Ce se întâmplă între cei doi după ce bărbatul a agresat-o în public

29.09.2020, 18:53
EXCLUSIV / Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt. Ce se întâmplă între cei doi după ce bărbatul a agresat-o în public
Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt. Ce se întâmplă între cei doi după ce bărbatul a agresat-o în public

Tensiunile au ajuns la cote maxime în căsnicia lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă! Vedeta a fost bătută și umilită de actualul ei soț, în plină stradă, iar apropiații cuplului susțin că astfel de scene șocante au loc și în intimitate.

În plus, Brigitte Sfăt s-ar fi confesat prietenilor că ar dori să divorțeze de Florin, după ce bărbatul ar fi agresat-o în repetate rânduri, fără rețineri.

‘Brigitte este foarte supărată. L-a iertat pe Florin, însă nu poate trece cu vederea mai ales că a fost victima lui de prea multe ori. I-a spus că dacă o mai lovește, îi face bagajul și i-l pune la ușă. Oricum stă în casa ei, poate oricând să îl dea afară. Doar că ea îl iubește prea mult’, au spus prietenii din anturajul lor, scrie Click!

Florin Pastramă a vorbit despre divorțul de Brigitte Sfăt

Cu toate că din imaginile surprinse în parcarea supermarketului se vedea clar cum Florin Pastramă era violent cu Brigitte Sfăt, afaceristul a ținut să precizeze că nu s-a despărțit de Brigitte și nici nu are de gând. În urmă cu patru zile, acesta nu a ținut cont că se află în public și și-a aruncat soția la pământ, a împiedicat-o să se ridice de pe asfalt și i-a strigat: „De ce nu te potolești, fă?”

La câteva zile de la incident, se pare că apele s-au liniștit între cei doi soți și nici urmă de divorț. Florin Pastramă a făcut primele declarații, după ce s-a zvonit că Brigitte Sfăt vrea să se despartă de el.

‘Nu e adevărat, nu divorțăm! Nu ne-am certat. A vrut să conducă (n.r. mașina) Brigitte și m-am enervat. Am ajutat-o să coboare să conducă ea. Suntem foarte bine, jur’, ne-a spus, în exclusivitate, Florin Pastramă, cel de-al patrulea soț al lui Brigitte.

Brigitte Sfăt a explicat de la ce a pornit scandalul din parcare

Și Brigitte Sfăt a mărturisit că tot conflictul a început, după ce ea a criticat modul în care Florin conducea mașina.

‘Ce s-a întâmplat, așa este când te iubești prea mult, toate chestiile încep de la condus. Nu-mi place că ia viteze prea multe, eu comentez de fiecare dată când conduce, când face parcări cu spatele le fac eu.

Era să lovească o mașină și m-am enervat că era să lovească mașina și tocmai ce am reparat-o și n-am mai vrut să o mai lovesc încă o dată, abia ce am făcut-o și s-a enervat și asta s-a întâmplat’, a spus Brigitte Sfăt, asigurând că nu s-a certat deloc cu Florin.

Florin Pastramă a mai bătut-o pe Brigitte

În luna iulie, Cancan.ro a scos la iveală imagini șocante în care Brigitte Pastramă era agresată de Florin Pastramă chiar în shaormeria pe care cei doi o dețin. La vremea respectivă, bărbatul și-a înghesuit soția într-un colț ameninând-o violent, în timp ce Brigitte îl implora să o lase în pace și plângea în hohote.

După acel episod violent, Brigitte Pastramă a mărturisit că imaginile sunt vechi și că totul merge foarte bine în mariajul lor.

‘Scenele sunt vechi, nu de acum. Mai precis din ianuarie. Sunt minciuni, nu m-a bătut nimeni. A fost doar o ceartă. Ce, oamenii nu se mai ceartă?! E totul lapte și miere? Arată-mi mie o familie care nu se ceartă, pe bune! Dar noi suntem învățați să facem din țânțar armăsar, asta e’, declara Brigitte Pastramă.

citește și...