Brigitte și Florin Pastramă au plecat în vacanță, după scandalul cu fiul vedetei! Pe ce a cheltuit bruneta o avere

11.08.2020, 14:48
Brigitte și Florin Pastramă au plecat în vacanță, după scandalul cu fiul vedetei! Pe ce a cheltuit bruneta o avere
Brigitte și Florin Pastramă au plecat în vacanță, după scandalul cu fiul vedetei! Pe ce a cheltuit bruneta o avere

Brigitte Pastramă s-a mai liniștit după scandalul cu fiul său, Robert Sfăt, așa că a plecat în vacanță alături de soțul ei, Florin. Cei doi au plecat în Franța, la Disneyland, și au fost însoțiți de fiica brunetei, Sara.

Brigitte și Florin Pastramă au vizitat mai multe locații, printre care și Turnul Eiffel, iar din imaginile publicate pe rețelele de socializare, se vedea că cei doi s-au distrat de minune. În plus, fosta soție a lui Ilie Năstase nu s-a uitat la bani pentru a-și satisface anumite ‘pofte’. Așa cum era de așteptat, Brigitte nu s-a abținut și și-a cumpărat o geantă de firmă.

Și-a achiziționat o geantă scumpă

Pe Instagram, vedeta a publicat un filmuleț în care le arăta tuturor cum despachetează poșeta, care valorează în jur de 8.000 de euro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Voua nu?

O postare distribuită de BRIGITTE (@brigitte_pastrama) pe

În urmă cu mai bine de o lună și jumătate, Brigitte Pastramă a avut un scandal-monstru cu fiul ei, Robert Sfăt. Adolescentul a acuzat-o că îi datorează suma de 54.000 de euro, bani proveniți din moștenirea tatălui său decedat. Mai mult de atât, băiatul a spus că mama ei preferă să investească banii în operații estetice.

S-a certat cu fiul său

‘Dacă va fi nevoie să mă judec cu ea în acest sens, o voi face, dar din moment ce ea mi-a dat, legal, negru pe alb acolo de la avocat o foaie pe care scrie 54.000 de euro, acum o să stau să mă judec și pentru aia, să aștept, să vad dacă mai trece timpul, dacă mi-i aruncă și pe aia. Dacă nu, pe mine oricum nu banii mă interesează. Într-o arhivă am văzut eu că, domnule, s-a apucat la 16 ani băiatul meu de fumat, după ce că ea nu m-a mai lăsat oricum la sport, și prefera, poate, să-si investească banii, în… operații estetice. Operații estetice care te-au costat pe tine mai mult decât ai scris tu în procura aia (n.r. moștenirea). Nici nu am înțeles ce mi-ai scris acolo, că eu știu complet altă poveste’, a spus în urmă cu ceva timp Robert Sfăt la Xtra Night Show

Tot conflictul a început după ce vedeta și-a denunțat fiul la Poliție. Fosta concurentă de la „Ferma” a declarat că Robert Sfăt i-a vandalizat casa și i-a furat una dintre mașini.

‘Mi-a fost furată mașina și vandalizată! M-a agresat împreună cu mai mulți indivizi pe care i-am găsit în casă și care mi-au distrus casa’, declara Brigitte Pastramă, la ieșirea din sediul Poliției, scrie Cancan.ro.

citește și...