Brigitte Sfăt, primele declarații despre bătaia încasată de la Florin Pastramă! De la ce a pornit scandalul: ‘Toate problemele noastre…’

25.09.2020, 20:17
Brigitte Sfăt, primele declarații despre bătaia încasată de la Florin Pastramă! De la ce a pornit scandalul: 'Toate problemele noastre...'
Brigitte, primele declarații despre bătaia încasată de la Florin Pastramă! De la ce a pornit scandalul: 'Toate problemele noastre...'

Brigitte și Florin Pastramă au fost protagoniștii unui episod de violență, în parcarea unui supermarket din Capitală. Martorii au asistat șocați la scandalul dintre cei doi soți. Fosta soție a lui Ilie Năstase a fost bruscată și trântită pe jos, lânga mașină, de către soțul ei.

Vedeta a fost umilită și bătută de soț

La câteva ore după ce vedeta a fost lovită, Brigitte și Florin Pastramă au oferit și primele declarații despre incidentul din parcarea supermarketului respectiv.

Uluitor este faptul că cei doi s-au comportat ca și cum scena de violență nu ar fi avut loc. În plus, Brigitte Pastramă a ținut să îi ia apărarea soțului său.

Cu toate că în imaginile respective se vedea clar că Pastramă a agresat-o pe Brigitte, cei doi au avut o altă explicație, mărturisind că totul s-a întâmplat din pasiune.

Cum l-a apărat Brigitte Sfăt pe Florin Pastramă

„Ce s-a întâmplat, așa este când te iubești prea mult, toate chestiile încep de la condus. Nu-mi place că ia viteze prea multe, eu comentez de fiecare dată când conduce, când face parcări cu spatele le fac eu. Era să lovească o mașină și m-am enervat că era să lovească mașina și tocmai ce am reparat-o și n-am mai vrut să o mai lovesc încă o dată, abia ce am făcut-o și s-a enervat și asta s-a întâmplat. El este un pic mai pasional așa. Eu recunosc că uneori este vina mea că am gura prea mare. O să vedeți că toate problemele noastre încep de la condus.”, a declarat Brigitte pentru Spynews.

„Așa ne iubim noi, nu i-a plăcut cum am condus și i-am zis treci tu la volan. Îi spun că o iubesc mult și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat-o pe Brigitte așa cum e ea, cum nu îi place cum conduc”, a adăugat și Florin Pastramă, pentru sursa anterior menționată.

 

citește și...