Adevărul despre relația dintre Brigitte Pastramă și sora ei, Cristina Szeifert. ”Nu am fost niciodată în competiție cu nimeni”

20.08.2020, 11:44
Adevărul despre relația dintre Brigitte Pastramă și sora ei, Cristina Szeifert. ”Nu am fost niciodată în competiție cu nimeni”
Adevărul despre relația dintre Brigitte Pastramă și sora ei, Cristina Szeifert. ”Nu am fost niciodată în competiție cu nimeni”

Sora lui Brigitte Pastramă a comentat despre relația dintre ele. Cristina Szeifert a explicat exact cum se înțelege cu celebra ei soră.

Brigitte Pastramă are o soră, Cristina Szeifert, care este o blondă superbă. Aceasta din urmă a acordat un interviu în care a dezvăluit care este, de fapt, relația dintre ele.

”Eu cu Brigitte ne completăm, deși eu sunt mai calmă și ea îmi cere sfatul în multe. Sunt foarte apropiată de ambele surori. Noi suntem trei. Nu am fost niciodată în competiție cu nimeni. Eu o admir pe Brigitte, este o luptătoare și extrem de muncitoare”, a mărturisit Cristina Szeifert pentru protv.ro.

Cristina și Brigitte mai au o soră, mezina familiei, pe nume Gabriela. Ea locuiește la Timișoara, cu soțul iordanian și cu fiul lor. E o prezență discretă și apare extrem de rar pe rețelele sociale.

Cristina a explicat și de ce încearcă să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor.

„Eu am văzut prin sora mea că presa te ridică, așa cum te și coboară. Eu am muncit foarte mult toată viața și, când ești bine, nu ai nevoie să atragi invidie și energie negativă”, a mai spus sora lui Brigitte Pastramă.

Cristina Szeifert, în vârstă de 39 de ani, locuiește în prezent în Italia. S-a îndrăgostit de un elvețian bogat, care a cerut-o în căsătorie.

„Iubitul meu m-a cerut deja de doi ani. Mi-a oferit un inel extrem de frumos. Am o relație extrem de apropiată cu familia lui, fac parte din familie deja. El mă întreabă zilnic când mă căsătoresc cu el. Va veni și timpul căsătoriei. Cred în căsătorie, doar că nu mă grăbesc”, a mai mărturisit sora lui Brigitte Pastramă.

Brigitte Pastramă, enervată că s-a spus că a intrat în politică

”Nu m-am înscris în nici un partid politic, nici nu am de gând să aspir în vreo funcție de consilier.
Am ajutat de mai multe ori familiile defavorizate și bătrânii fără locuință din București , împreună cu o fundație, și unul dintre membrii fondatori ai acelei fundații, candidează acu , și ei nu știu de ce, mă asociază cu politica.

După cum se spune că nici o faptă bună, nu rămâne nepedepsită, m-am oprit pentru o perioadă de câteva săptămâni să mă implic și mă doare sufletul cu gândul la copilașii aceia drăguți care abia asteaptau să îi vizităm și să le aducem ceva dulce, alimente și hainute?❤️
A FACE BINE NU ÎNSEAMNĂ A FACE POLITICĂ, ÎNSEAMNĂ SĂ FII OM!”, a transmis Brigitte Pastramă pe contul său de socializare după ce s-a spus că ar fi intrat în politică.

 

citește și...