Brigitte Pastramă sare la gâtul Ralucăi Podea în scandalul cu Florin Pastramă. ”Probabil că suferă că vede evoluția lui alături de mine”

06.12.2020, 13:42
Brigitte Pastramă sare la gâtul Ralucăi Podea în scandalul cu Florin Pastramă. ”Probabil că suferă că vede evoluția lui alături de mine”
Brigitte Pastramă sare la gâtul Ralucăi Podea în scandalul cu Florin Pastramă. ”Probabil că suferă că vede evoluția lui alături de mine”

Brigitte Pastramă a luat atitudine în scandalul cu Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, actualul ei soț.

Brigitte și Florin Pastramă sunt implicați într-un imens scandal cu Raluca Podea, fosta iubită a bărbatului. Recent, Raluca Podea a făcut tot felul de declarații legate de Florin Pastramă, afirmând că acesta încă o caută la telefon deși este însurat cu Brigitte.

Brigitte Pastramă a comentat pe marginea declarațiilor făcute de Raluca Podea despre partenerul ei de viață, Florin Pastramă. „Probabil că suferă că vede evoluția lui Florin alături de mine, probabil s-ar fi simțit mai bine dacă Florin era acum un muritor de foame și ar fi fost o persoană care ar fi stat la mâna ei. Florin este un om nou, un om care e pocăit, a luat-o pe calea credinței, este un om care a reușit în viață și doare când oamenii cu care ai fost nu au ajuns mai rău și au ajuns mai bine. Are o soție care este cuminte”, a declarat Brigitte Pastramă, potrivit spynews.ro.

Brigitte Pastramă susține că are încredere deplină în soțul ei

Brigitte Pastramă a afirmat că nu-și face deloc probleme în ceea ce-l privește pe soțul ei, florin pastramă.

„Eu nu îmi fac probleme despre Florin și despre faptul că mă iubește și despre faptul că… Nu pentru mine, ci pentru Dumnezeu, Florin nu vrea să îl înșele pe Dumnezeu. Ceea ce nu știe Raluca și nu înțelege, că nu are cum să înțeleagă, este faptul că noi, amândoi, suntem creștini practicanți penticostali”, a spus vedeta.

„Florin, nu pentru mine sau pentru că eu merit, nu o sună și nu sună pe nimeni, ci pentru că are nevoie de ajutorul lui Dumnezeu și pentru că el se încrede mai mult decât mine în Dumnezeu. Eu am văzut credința lui Florin. Florin nu ar face chestia asta”, a completat ea.

Raluca Podea, reacție vehementă la adresa lui Florin Pastramă

La rândul ei, Raluca Podea a comentat pe marginea declarațiilor făcute de Florin Pastramă, fostul ei iubit.

Florin Pastramă a afirmat, printre altele, că nu a fost niciodată logodit cu ea.

„Nu vreau să comentez mai mult, chiar nu vreau. Să își spele rufele în familie, pe mine să mă lase în pace. O să dau eu niște mesaje de la el și o să vedem care, cum, cu cine a fost logodit și cum se ruga el de mine ca să ne împăcăm și cum mă cerea el pe mine de nevastă și că vrea familie. Săracu’ aberează, se vede că a luat-o pe cărare. Nici nu avea gard la casă, ce gard să sar? Prietenii lui care fac videochat, cine râde? Despre ce vorbim? Am zis, nu vreau să intru în amănunte”, a explicat Raluca Podea, conform sursei mai sus-menționate.

citește și...