Brigitte Pastramă sare la gâtul Amaliei Năstase. ”Toate astea le-am suportat pentru că nu am vrut să-l pierd”

23.06.2021, 17:15
Brigitte Pastramă sare la gâtul Amaliei Năstase. ”Toate astea le-am suportat pentru că nu am vrut să-l pierd”
Brigitte Pastramă sare la gâtul Amaliei Năstase. ”Toate astea le-am suportat pentru că nu am vrut să-l pierd”

Brigitte Pastramă s-a dezlănțuit la adresa Amaliei Năstase, fosta soție a marelui campion la tens Ilie Năstase. Acesta a făcut declarații neașteptate despre Amalia Năstase și a scos la iveală lucruri mai puțin știute. Brigitte Pastramă a afirmat că a suportat foarte multe din partea Amaluiei Năstase pentru că nu a vrut să-l pierdă pe Ilie Năstase.

Brigitte Pastramă este căsătorită în prezent cu Florin Pastramă. Înainte de mariajul cu acesta, Brigitte a fost măritată cu Ilie Năstase, cel care în prezent este însurat cu Ioana Simion. Amalia Năstase este fosta soție a lui Ilie Năstase. Aceasta a divorțat de Ilie Năstase în urmă cu peste zece ani. Din mariajul lor au rezultat două fete, Alessia și Emma. În anul 2016, Amalia Năstase s-a recăsătorit cu Răzvan Vasilescu, un om de afaceri cu care are un băiat pe nume Toma.

La emisiunea ”Brigitte și Pastramă”, de la Antena Stars, Brigitte Pastramă și-a amintit de perioada în care era căsătorită cu Ilie Năstase și a făcut declarații dure la adresa Amaliei Năstase, fosta parteneră de viață a acestuia.

Brigitte Pastramă sare la gâtul Amaliei Năstase. ”Când mergeam la Roland Garros ea mergea cu el, iar eu stăteam afară”

Brigitte Pastramă a dezvăluit prin ce a trecut în mariajul cu Ilie Năstase, din cauza Amaliei Năstase. „Nu vreau să treacă nimeni prin ce am trecut eu cu Ilie, prin câtă răutate am trecut. Oamenii erau răi, soțiile prietenilor lui nu mă primeau la mesele lui. O primeau pe Amalia, iar eu stăteam la altă masă cu Ilie. Nu o să vreau niciodată să mă compar cu acea individă. De aia nu l-am căutat niciodată pe Ilie după divorț. Pentru că știu moral prin ce am trecut cu el. Nimeni nu știe cât de batjocorită am fost în cei opt ani de căsnicie”, a spus aceasta, citată de spynews.ro.

„Eu eram soția lui și mergeam cu tot cu Amalia în concedii. Avea o verighetă care semăna cu a noastră, avea verigheta la fel și când mergeam la Roland Garros ea mergea cu el, iar eu stăteam afară. Și toate astea le-am suportat pentru că nu am vrut să îl pierd. Și pentru că dacă Ilie i-a dat apă la moară, ne-a făcut foarte mult rău. Mergeam la Biserică și plângeam”, a adăugat Brigitte Pastramă. „Să nu uităm că Ilie mai are un băiat în Franța pe care nici nu l-a căutat cât a fost cu ea. Eu nu am vrut ca soția actuală a lui Ilie să treacă prin suferința prin care am trecut eu”, a încheiat ea.

 

citește și...