Brigitte Pastramă, sacrificii de dragul băiatului său! Vedeta i-a cumpărat apartament și mașină lui Robert Sfăt

24.11.2020, 16:48
Brigitte Pastramă, sacrificii de dragul băiatului său! Vedeta i-a cumpărat apartament și mașină lui Robert Sfăt
Brigitte Pastramă, sacrificii de dragul băiatului său! Vedeta i-a cumpărat apartament și mașină lui Robert Sfăt

Brigitte Pastramă a îngropat securea războiului cu fiul său, Robert Sfăt! Deși în urmă cu câteva luni au fost în mijlocul unui scandal de proporții, se pare că apele s-au liniștit acum în familia brunetei. 

Brigitte Pastramă și Robert Sfăt au ajuns la un numitor comun! Soția lui Florin Pastramă a decis să încheie certurile cu băiatul ei, motiv pentru care i-a cumpărat un apartament, o garsonieră și o mașină adolescentului.

În ultima perioadă, Robert Sfăt ajunsese să locuiască în casa mamei lui Florin Pastramă, după ce Brigitte l-a dat afară din casă.

Brigitte Pastramă i-a luat un apartament fiului său

Acum, însă, situația s-a mai detensionat, iar Brigitte Pastramă a luat o decizie neașteptată în legătură cu fiul ei din prima căsnicie.

I-a cumpărat un apartament cu două camere, dar și o garsonieră pentru ca acesta să își facă un studio muzical. De asemenea, bruneta i-a dăruit lui Robert și o mașină scumpă.

Brigitte Pastramă a mărturisit că este, în sfârșit, mulțumită și fericită că băiatul ei o va lua pe calea cea bună. În plus, are de gând să îl ajute și pe viitor pe Robert.

‘Doamne ajută! A venit și momentul ăsta! Doamne, îți mulțumesc și-n trezire, și-n culcare, pentru faptul că mi-ai dat ziua în care să văd că fiul meu nu cheltuie banii pe prostii și își ia un apartament. Sunt cea mai fericită mamă de pe planetă!’, a spus Brigitte Pastramă, în cadrul show-ului „Brigitte și Pastramă’.

Robert Sfăt a acuzat-o pe Brigitte că l-a înșelat pe Ilie Năstase

Robert Sfăt și-a acuzat propria mamă că l-a înșelat pe Ilie Năstase în timpul căsniciei. El a spus că vedeta a ținut legătura cu cel de-al doilea soț, interlopul Ovidiu Torj, pe vremea când era căsătorită cu fostul tenismen.

‘Mă, auzi, dar tu de ce îl chemai pe Ovidiu la noi acasă? Și de ce te vedeai cu el când erai cu Ilie? Duplicitară ești tu, femeie! Fii așa, pe cameră!’, a spus Robert Sfăt.

‘Când m-am văzut cu Ovidiu? Eu nu m-am văzut niciodată cu Ovidiu cât era… Deci eu niciodată…Păi nu e ok. Stai un pic că eu nu m-am văzut niciodată cu Ovidiu, eu l-am ajutat pe Ovidiu să iasă din pușcărie și i-am făcut adresă la mine în Dumbrăvița să poată să iasă pe arest domiciliar. Crenguța, tu ești martoră, știi lucrurile astea! Când m-am văzut eu vreodată cu Ovidiu?’, a încercat să se apere Brigitte Pastramă.

citește și...