Robert Sfăt continuă seria acuzațiilor grave la adresa mamei sale. Cu cine l-a înșelat Brigitte pe Ilie Năstase în timpul căsniciei

09.09.2020, 10:52
Robert Sfăt continuă seria acuzațiilor grave la adresa mamei sale. Cu cine l-a înșelat Brigitte pe Ilie Năstase în timpul căsniciei
Robert Sfăt continuă seria acuzațiilor grave la adresa mamei sale. Cu cine l-a înșelat Brigitte pe Ilie Năstase în timpul căsniciei

Robert Sfăt continuă seria acuzațiilor grave la adresa mamei sale! În cadrul reality-show-ului despre viața familiei Pastramă, ‘Brigitte & Pastramă’, tânărul de 20 de ani a făcut dezvăluiri care nu au putut fi tăiate la montaj. Cu toate că Brigitte Pastramă a insistat ca imaginile să nu fie difuzate la tv, producătorii show-ului au refuzat-o.

Robert Sfăt și-a acuzat propria mamă că l-a înșelat pe Ilie Năstase în timpul căsniciei. El a spus că vedeta a ținut legătura cu cel de-al doilea soț, interlopul Ovidiu Torj, pe vremea când era căsătorită cu fostul tenismen.

Robert Sfăt, din nou în scandal cu mama lui

‘Mă, auzi, dar tu de ce îl chemai pe Ovidiu la noi acasă? Și de ce te vedeai cu el când erai cu Ilie? Duplicitară ești tu, femeie! Fii așa, pe cameră!’, a spus Robert Sfăt.

‘Când m-am văzut cu Ovidiu? Eu nu m-am văzut niciodată cu Ovidiu cât era… Deci eu niciodată…Păi nu e ok. Stai un pic că eu nu m-am văzut niciodată cu Ovidiu, eu l-am ajutat pe Ovidiu să iasă din pușcărie și i-am făcut adresă la mine în Dumbrăvița să poată să iasă pe arest domiciliar. Crenguța, tu ești martoră, știi lucrurile astea! Când m-am văzut eu vreodată cu Ovidiu?’, a încercat să se apere Brigitte Pastramă.

Soția lui Florin Pastramă a precizat că tatăl fiicei sale le-a băgat numai prostii în cap copiilor.

‘I-a băgat numai prostii în cap! Eu i-am plătit avocații la pușcărie, unde m-am văzut eu cu el vreodată? Eu, de fiecare Paște, de fiecare Crăciun, îl aduceam, îl plăteam să vină s-o vadă pe Sara! Îi dădeam jucării de fiecare dată să i le dea Sarei! Vezi ce escorc? Ce i-a băgat în cap lui Robi?’, a mai spus Brigitte.

‘Vezi că omului nu-i place să vorbești urât de el și s-ar putea să deschidă gura!… Și atunci s-ar putea să…’, a continuat Robert.

Brigitte Pastramă a mai dezvăluit că a cheltuit bani mulți cu fostul soț în timpul mariajului cu Ilie Năstase.

‘S-o deschidă!… Păi nu e adevărat. Dumnezeu din ceruri știe că nu… doar l-am ajutat pentru Sara. Ăsta e Ovidiu, un nesimțit… Un escroc care m-a mâncat de bani. 10 ani, cât am fost cu Ilie m-a mâncat de bani’, a mai spus vedeta furioasă.

Brigitte Pastramă, acuzată că este falsă

Ulterior, Robert a cerut să fie tăiat momentul la montaj, dar fără succes.

‘În legătură cu legăturile dintre mama și tatăl surorii mele, Ovidiu, sincer nu știu ce să zic. Ei comunică într-un fel indirect. Ei, de fapt, nu vorbesc dar tot comunică într-un fel dubios așa… Ce vreau să subliniez este că nu toată lumea spune mereu adevărul și e înjumătățit adevărul ăsta. Nu putem să fim mereu sincer 100%’, a spus Robi pentru Antena Stars.

Au trecut mai bine de trei luni de când Brigitte Pastramă se află într-un scandal nesfârșit cu fiul său. Vedeta și-a acuzat fiul că i-a vandalizat casa, că ar fi lovit-o și că i-a furat mașina. Tot incidentul a pornit de la grupul de prieteni pe care Robert Sfăt i-ar fi invitat în casa mamei sale.

citește și...