Brigitte Pastramă s-a certat crunt cu fiica ei, Sara! De la ce a pornit scandalul: ‘E mult mai rea decât Robi’

11.01.2021, 19:37
Brigitte Pastramă s-a certat crunt cu fiica ei, Sara! De la ce a pornit scandalul: 'E mult mai rea decât Robi'
Brigitte Pastramă s-a certat crunt cu fiica ei, Sara! De la ce a pornit scandalul: 'E mult mai rea decât Robi'

Scandal-monstru între Brigitte Pastramă și fiica ei, Sara! Soția lui Florin Pastramă nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi din cauza certurilor aprige cu fiica din a doua căsnicie. Tot conflictul a fost relatat în cadrul reality-show-ului „Brigitte & Pastramă”.

Brigitte Pastramă nu are parte deloc de liniște! Vedeta a ajuns la cuțite cu propria fiică, după ce adolescenta a făcut gesturi care nu au fost pe placul mamei sale.

Aceasta a luat foc după ce fiica ei i-a cerut bani pentru ajutorul pe care i l-a oferit în bucătărie. Supărată, Brigitte a avertizat-o pe Sara că o va trimite să locuiască la tatăl ei, până va împlini vârsta de 18 ani.

Brigitte Pastramă, în conflict cu fiica ei

Enervată la culme de faptul că fiica ei i-a cerut bani pentru ajutorul pe care i l-a oferit în bucătărie, Brigitte a răbufnit și a amenințat-o pe Sara că o va trimite să locuiască la tatăl ei, până va împlini vârsta de 18 ani.

În plus, Brigitte Pastramă a luat foc și mai mult după ce Sara i-a făcut mai multe destăinuiri despre Florin.

‘Sunt murdară de carne pe mâini! Mare ceartă cu Sara. Cheamă pe cineva să facă curat aici. Nu e normal, orice face vreo 10 lei, 100 de lei. Șantajează, nu e normal. Jur că o trimit la taică-su până la majorat. Nu mai face nimic. Este mult mai rea decât Robi. De fiecare dată când am ocazia să stau cu Sara încep să o trag de limbă despre chestiile noastre personale care nu-l implică pe Florin. Astăzi, ea a ținut să vorbească despre cât de importantă e ea și cât de bine ar fi ea dacă nu ar fi Florin”, a spus Brigitte, în cadrul reality-show-ului „Brigitte & Pastramă” de la Antena Stars.

Sara este fiica lui Brigitte Pastramă din mariajul cu Ovidiu Torj. Cei doi au divorțat în 2010. Ovidiu Torj a făcut un an de puşcărie, în scandalul sechestrării unui barman, dosar în care a fost condamnat alături de Brigitte.

citește și...