Brigitte Pastramă se chinuie să-și vândă șaormeria! Bruneta, afectată de pandemia de coronavirus

21.12.2020, 12:27
Brigitte Pastramă se chinuie să-și vândă șaormeria! Bruneta, afectată de pandemia de coronavirus
Brigitte Pastramă se chinuie să-și vândă șaormeria! Bruneta, afectată de pandemia de coronavirus/ foto: captura video

Pandemia de coronavirus i-a afectat serios afacerea lui Brigitte Pastramă! Ea și soțul ei, Florin, au decis să vândă șaormeria din zona Fundeni, cu 57.000 de euro. 

Deși au trecut luni bune de când a scos-o la vânzare, bruneta tot nu a reușit nici până în momentul de față vreo tranzacție. Potrivit Click!, localul unde funcționa șaormeria este acum plin de praf și cu obloanele trase.

Brigitte Pastramă nu reușește să-și vândă șaormeria

Brigitte și Florin Pastramă au pus bazele afacerii în domeniul fast-food-ului la începutul acestei primăveri. La început, șaormeria era plină de clienți, însă pandemia le-a afectat serios veniturile.

Vânzările au scăzut, motiv pentru care Brigitte a decis să scoată la vânzare business-ul la nici patru luni de la deschidere.

‘Vând afacere la cheie cu vad format, cu toate dotările la standarde superioare, două aparate shaorma, cuptor pizza, malaxor 30 l, două friteuze gaz, aragaz, linie 10 GN salate, 3 frigidere gaz 2020, linie producţie inox, grătar trifazic, congelator vertical, maşină cafea fise, sistem de gestiune cu tuch, sistem de monitorizare video şi alarmă. Spaţiul are contract de închiriere 10 ani/900€/lună’, așa suna anunţul postat de Brigitte pe site-ul OLX la începutul verii.

Brigitte Pastramă era implicată în afacerea cu șaormeria

De atunci au trecut luni bune, iar fosta soție a lui Ilie Năstase tot nu a reușit să vândă șaormeria din zona Fundeni a Capitalei. La începutul anului, Brigitte și Florin Pastramă munceau cot la cot cu angajații. La vremea respectivă, vedeta mărturisea că vinde sute de șaorme cu pleșcavițe pe zi.

‘Am considerat că e cel mai bine pentru noi să valorificăm aceste spaţii, nu să le dăm altora spre închiriere. Am făcut şaormerie în spaţiul vechi şi deocamdată e foarte bine. Eu şi Florin ne ocupăm, am angajat doi băieţi care se pricep să facă shaorma şi am adus un preparat de la mine de acasă, din Timişoara.

Se numeşte pleşcaviţă şi e de vită, mai exact din pulpă de viţel. Un meniu cu şaorma medie şi suc la doză costă 15 lei, iar un meniu cu pleşcaviţă, cartofi pai şi suc costă tot 15 lei. Băieţii fac şi pizza, iar meniul cu suc costă şi el 15 lei. Ne dăm tot interesul să fie bine’, spunea bruneta în ianuarie 2020, pentru Click!

citește și...