Brigitte Pastramă, implicată într-un nou scandal. ”Care este problema?”

05.05.2021, 13:49
Brigitte Pastramă, implicată într-un nou scandal. ”Care este problema?”
Brigitte Pastramă, implicată într-un nou scandal. ”Care este problema?”

Brigitte Pastramă a fost implicată într-un nou scandal. Aceasta s-0ar fi certat cu părinții la școală, unde a mers să își ia copilul.

Brigitte Pastramă a mers astăzi să-și ia copilul de la școală și a fost implicată într-un incident. Soția lui Florin Pastramă ar fi parcat mașina pe trotuar, lucru care i-a nemulțumit pe ceilalți părinți.

Brigitte Pastramă a făcut primele declarații după incidentul respectiv.

Brigitte Pastramă, implicată într-un nou scandal. ”Am parcat doar câteva minute și am stat pe avarii”

Brigitte Pastramă a explicat, pentru spynews.ro, că a stat doar cinci minute în fața școlii, cu mașina pusă pe avarii.

”Îmi așteptam copilul, care este problema? Nu știu cine a avut reacții, deoarece erau foarte multe mașini parcate, chiar și în spatele meu. Eu mi-am așteptat copilul 5 minute. Care este problema? Mi-am așteptat copilul în prima zi de școală și am parcat doar câteva minute și am stat pe avarii, la fel ca și alții. Erau alte mașini și în spatele și în fața mea. Nu eram doar eu. Nici măcar nu am intrat în școală. Puteam să intru, dar nu am vrut să deranjez”, a declarat vedeta.

”Cu ce am greșit? Erau foarte mulți parcați! Pur și simplu m-am pus în față, cu avariile puse și mi-am așteptat coplilul. Erau mulți părinți care au făcut același lucru. Nu înțeleg! De ce ar fi o problemă? Toată lumea a făcut la fel! Nu a fost un termen de o oră, a fost în jur de 5 minute. Mai mult decât atât, un domn drăguț m-a ajutat să dau cu spatele, astfel încât să nu deranjez pe nimeni”, a mai spus Brigitte Pastramă.

citește și...