Brigitte Pastramă face dezvăluiri despre fiul ei, Robert. ”Am plătit 90 de milioane”

01.09.2020, 09:56
Brigitte Pastramă face dezvăluiri despre fiul ei, Robert. ”Am plătit 90 de milioane”
Brigitte Pastramă face dezvăluiri despre fiul ei, Robert. ”Am plătit 90 de milioane”

Brigite Pastramă a făcut noi declarații despre fiul ei, Robert Sfăt, care are interdicție să mai intre în casa ei.

Robert Sfăt este în scandal cu mama sa, Brigitte Pastramă, care l-a dat afară din casă după ce acesta, împreună cu niște prieteni, i-au distrus casa și mașina, de curând.

Cu toate acestea, cu ocazia zilei de naștere a surorii sale, Robert a fost invitat să participe la petrecere acasă la mama sa.

„Sunt curioasă ce reacție o să aibă. O să facă din nou pe victima sau nu. Habar nu am. Chiar mi-ar plăcea să mă înțeleg bine cu el, nu doar la telefon”, a spus Brigitte Pastramă în cadrul show-ului ”Brigitte și Pastramă”, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Vedeta a dezvăluit și ce a făcut fiul ei, Robert, de a supărat-o extrem de tare.

„În urmă cu trei săptămâni, Robi a luat într-o dimineață una dintre mașinile firmei, și a plecat cu ea cu 120km/oră, că nu știe să conducă. În ziua cununiei noastre, a luat mașina pe care urma să o primească după ce lua Bacalaureatul, cu prietena lui, au plecat și au băgat-o într-un stâlp. Am plătit 90 de milioane, la un atelier pentru a o repara”, a spus Brigitte Pastramă.

S-a trezit cu persoane străine în casă

La aceeași emisiune de la Antena Stars, Brigitte Pastramă a mărturisit că s-a trezit cu o persoană străină în casă.

„A mai intrat iar cineva in casă? Am crezut că iar a intrat cineva. Nu ne-am trezit noi acum o oră cu cineva în casă, o necunoscută, care mi-a băgat microfonul în gură?”, a povestit Brigitte Pastramă în timpul reality-show-ului, conform sursei citate mai sus.

Mândră tare de soțul său


Brigitte Pastramă a afirmat că este foarte mândră de actualul ei partener de viață, Florin Pastramă, care o cunoaște foarte bine și știe exact ce vrea.

„La Florin nu-mi fac probleme. Este un foarte bun organizator. El de fiecare dată când este o petrecere, organizează și într-o oră e totul gata. Deci nu îmi fac probleme. Oricum, Florin îmi citește gândurile, și știe ce vreau, pentru că dacă nu mi le-ar citi, vai de capul lui ce-ar fi”, a afirmat vedeta.

citește și...