Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, din nou la cuțite! S-au certat de mama focului: ‘Nu ți-e rușine? Chiar ești nesimțit’

01.07.2021, 09:45
Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, din nou la cuțite! S-au certat de mama focului: 'Nu ți-e rușine? Chiar ești nesimțit'
Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, din nou la cuțite! S-au certat de mama focului: 'Nu ți-e rușine? Chiar ești nesimțit'

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă sunt din nou la cuțite, după ce în urmă cu câteva săptămâni au reușit să ajungă la o înțelegere și s-au împăcat. Bărbatul a enervat-o iar pe brunetă, care a văzut negru în fața ochilor. 

Ziua și scandalul pentru Brigitte Sfăt și partenerul ei! După ce și-au petrecut o vacanță de vis în străinătate, cei doi soți au revenit în țară și au început să se ocupe de afacerile pe care le dețin împreună. Din nefericire, însă, și certurile au revenit între cei doi.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, scandal monstru în fața angajaților

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au vrut să-și ajute angajații la amenajarea unui cort de petreceri, însă lucrurile nu s-au desfășurat fără evenimente neplăcute. Florin Pastramă a vrut să facă o glumă cu Brigitte și a luat un furtun pentru a-și răcori soția.

„Am luat jetul ăla cu apă și l-am aruncat pe ea. Știam că o să țipe. Mi-a zis că nu știu să dau cu el, dar eu am făcut intenționat să o ud”, a explicat Florin Pastramă, râzând.

Așa cum era de așteptat, Brigitte a răbufnit și și-a ieșit din minți. Nu a ezitat și l-a bălăcărit preț de câteva minute bune.

„Du-te, bă, de aici! Fă altceva! Nu ți-e rușine?! M-ai udat toată. Chiar ești nesimțit! Lasă-l pe Costică. Termină! (…) Asta nu-i muncă, în care tu mă uzi pe mine”, i-a strigat Brigitte soțului ei, super-nervoasă.

De ce s-a însurat Florin Pastramă cu Brigitte

După ce au anunțat că vor să se căsătorească, s-a zvonit că Florin Pastramă vrea să profite de pe urma lui Brigitte Sfăt. Sătul să tot fie acuzat că vrea doar să-i ‘pape’ banii soției lui, Florin a luat atitudine și a dezvăluit de ce s-a îndrăgostit de brunetă.

“Brigitte ne-a ajutat la început și ne-a dat niște bani împrumut. De doi ani de zile nu am mai avut legătură cu Brigitte, să ne ajute. I-am dat un teren în schimb. Acum din banii câștigați împreună mergem în vacanțe. De aia o iubesc eu pe Brigitte.Cei care nu au ceartă în familie, înseamnă că sunt falși. Noi ne iubim. Sufletul lui Brigitte nu îl are nimeni. Gura ei mi-a făcut bine mie ca om, eram un răsfățat, m-a ținut mama în palmă.

Prin Brigitte am început să mă schimb, să fac lucruri pe care nu le-am făcut niciodată. Am doi ani de zile cu Brigitte de când suntem separați cu banii cu familia. Brigitte a fost mai matură și a lăsat de la ea, a sunat-o pe mama și acum suntem bine”, a spus Florin Pastramă la Antena Stars.

citește și...