Brigitte Pastramă, enervată la culme. ”Mă luați de fraieră, nu mai accept să vă bateți joc de mine”

08.12.2020, 09:41
Brigitte Pastramă, enervată la culme. ”Mă luați de fraieră, nu mai accept să vă bateți joc de mine”
Brigitte Pastramă, enervată la culme. ”Mă luați de fraieră, nu mai accept să vă bateți joc de mine”

Brigitte Pastramă s-a enervat la culme pe fiul ei, Robert Sfăt, și pe iubita acestuia, Ana.

În ediția de luni a reality show-ului ”Brigitte & Pastramă”, de la Antena Stars, Brigitte Pastramă s-a enervat la culme pe fiul ei, Robert Sfăt, și pe iubita acestuia, Ana. Cei doi trebuiau să se mute în apartamentul nou al lui Robert, însă aceștia și-au făcut apariția foarte târziu la fața locului, când mobilierul era deja încărvat și pregătit de transport, lucru care a scos-o din minți pe vedetă.

„Maică-mea m-a aruncat pe stradă la 17 ani. Eu muncesc de la 16 ani să-mi câștig banii, da? Nu-și bate nimeni joc de bătrânețea mea și de viața mea, să mă sunați toată ziua să me terorizați. Nu mai merge, gata, glumele până aici au mers. Aveți deja 20 de ani, nu știu de ce mai stați pe spinarea mea. Angajați-vă, vedeți-vă de viața voastră. V-am luat apartament, v-am luat două. Lăsați-mă în pace să îmi fac viața. Nu vă țin pe toți pe spate”, a răbufnit Brigitte Pastramă, potrivit spynews.ro.


Brigitte Pastramă: ”Ia mai lăsați-mă în pace”

Brigitte Pastramă a continuat să-și verse năduful. Aceasta s-a declarat dezamăgită de faptul că tinerii continuă să apeleze la ajutorul ei, deși sunt majori și ar trebui să se descurce singuri, fără să mai apeleze la ea ori de câte ori au o problemă.

„Niciunul nu v-ați angajat, trăiți toți pe noi. Păi nu merge așa. Ce mai vreți de la mine? Ia mai lăsați-mă în pace. Să nu mă mai sunați pentru vreo ceartă vreodată. Nu e responsabilitatea mea, sunteți majori”, a spus vedeta.

”Nu mă mai interesează, am și eu probleme mele. Vă bateți joc de mine. Toată viața mea eu le-am dat părinților mei. Mă luați de fraieră, nu mai accept să vă bateți joc de mine”, a încheiat ea.

citește și...