Brigitte Pastramă, după ce Florin Pastramă a plecat de acasă. ”Nu s-a terminat aici”

05.05.2021, 16:43
Brigitte Pastramă, după ce Florin Pastramă a plecat de acasă. ”Nu s-a terminat aici”
Brigitte Pastramă, după ce Florin Pastramă a plecat de acasă. ”Nu s-a terminat aici”

Brigitte Pastramă a făcut declarații după ce partenerul ei de viață, Florin Pastramă, a plecat de acasă.

De curând, Brigitte și Florin Pastramă s-au certat din cauza banilor. Brigitte a aflat că banca i-a pus sechestru pe 70.000 de euro din cauza unei datorii pe care o are familia partenerului ei de viață. În urma scandalului respectiv, Florin Pastramă a decis să plece de acasă. Acesta a mers la casa mamei sale.

Separată de Florin Pastramă, Brigitte a recunoscut că se gândește la acesta.


Brigitte Pastramă, după ce Florin Pastramă a plecat de acasă. ”Fac ce fac și tot de el îmi amintesc”

”Am și uitat de Florin sau nu. Îmi vine să plâng. De fiecare dată când deschid dulapurile văd lucrurile lui. Toate au legătură cu el și pe Sara o enervează teribil. Fac ce fac și tot de el îmi amintesc, dar nu s-a terminat aici. Acum nu am prieteni cu care să ies că am renunțat la toți pentru el, pentru că era gelos, dar o să ies cu Sara. Sper ca ea să aibă un soț mai bun decât Florin, să nu o lase baltă”, a spus Brigitte Pastramă, potrivit spynews.ro.

La rândul său, Florin Pastramă a mărturisit că îi este dor de paretenera sa de viață, însă nu vrea să se întoarcă în casa acesteia până nu rezolvă problema cu banii: ”Mi-e dor de Brigitte, dar nu vreau să mă întorc înapoi, mai important e să-mi rezolv problema”.

Florin Pastramă a sunat-o pe mama sa la spital pentru a îi povesti ce s-a întâmplat între el și Brigitte. ”Nu știu de ce i-a oprit banii, pentru că creditul e din anul 2008, nu e de acum”, a comentat mama lui Florin Pastramă, conform sursei menționate anterior.

citește și...