Cum a aflat Brigitte Pastramă că este înșelată de Ilie Năstase. ”Nu mai aveam ce să pierd”

27.04.2021, 16:50
Cum a aflat Brigitte Pastramă că este înșelată de Ilie Năstase. ”Nu mai aveam ce să pierd”
Cum a aflat Brigitte Pastamă că este înșelată de Ilie Năstase. ”Nu mai aveam ce să pierd”

Brigitte Pastramă a făcut dezvăluiri legate de mariajul cu Ilie Năstase. Aceasta a povestit cum a aflat că era înșelată de fostul său oț.

Brigitte Pastramă, care este căsătorită cu Florin Pastramă, a avut un mariaj presărat cu multe scandaluri cu Ilie Năstase, care în prezent este căsătorit cu Ioana Simion.

La emisiunea ”Brigitte & Pastramă”, de la pstul de televiziune Antena Stars, Brigitte Pastramă a povestit cum a aflat că este înșelată de Ilie Năstase, în timp ce ea se afla la spital, în Austria.

Cum a aflat Brigitte Pastramă că este înșelată de Ilie Năstase. ”Eu atunci am tăcut din gură și am înghițit”

”Cât eram bolnavă primeam mesaje de la o femeie pe Facebook în care-mi spunea că să-l las pe Ilie în pace, să-și refacă viață, tot felul de mesaje răutăcioase. Și tot atunci niște paparazzi l-au prins cu o gagică, la ea acasă, ea era la geam în sutien și cu prosopul pe cap și el pleca de la ea. Eu atunci am tăcut din gură și am înghițit orice că mă gândeam că dacă trebuie să mă operez și costă chimioterapie vreo 200.000 de mii de euro, dar când am aflat că nu sunt bolnavă, în momentul în care am venit înapoi am contactat paparazzii ăia și m-am înțeles cu ei să mă ducă acolo unde stă femeia de la care a ieșit el și cu care l-au prins. Am avut tupeul ăsta pentru că eu l-am iubit foarte mult, nu-l înșelasem timp de șapte ani și nu mai aveam ce să pierd. Și m-am dus peste ea, așa am devenit eu faimoasă”, a dezvăluit Brigitte Pastramă, relatează spynews.ro.

”O altă femeie cu care se întâlnea era fosta iubită a lui Florin, i-a și recunoscut lui Florin, și a mai fost una. În total au fost trei femei cu care m-a înșelat”, a adăugat aceasta.

La aceeași emisiune, Brigitte Pastramă și-a amintit și de cum erau sărbătorile pascale pe vremea când forma o familie cu Ilie Năstase: ”N-am mai făcu pască de 11 ani și o să vă și argumentez de ce. Pentru că în căsnicia mea cu Ilie Năstase, timp de nouă ani de zile, am comandat de la cel mai scump și cel mai de fițe laborator prăjituri, cozonac, pască. Nu mă lăsa să fac”.

citește și...