Brigitte Pastramă a reacționat după ce fiul și fostul ei soț au atacat-o! Ce le-a transmis vedeta celor doi

27.06.2020, 15:05
Brigitte Pastramă a reacționat după ce fiul și fostul ei soț au atacat-o! Ce le-a transmis vedeta celor doi
Brigitte Pastramă a reacționat după ce fiul și fostul ei soț au atacat-o! Ce le-a transmis vedeta celor doi

Scandalul continuă în familia lui Brigitte Pastramă! Soția lui Florin Pastramă a avut o primă reacție, după ce fiul ei, Robert Sfăt, și cel de-al doilea său soț, Ovidiu Torj, au criticat-o dur într-o emisiune televizată.

În urmă cu câteva zile, Brigitte Pastramă a ajuns la Poliție pentru a-și reclama propriul fiu, pe care l-a acuzat că a agresat-o și i-a distrus mașina de lux. Tot incidentul a avut loc în vila brunetei.

Conform Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, scandalul-monstru dintre Brigitte Pastramă și băiatul de 20 de ani ar fi pornit de la moștenirea lăsată de primul soț al vedetei, Octavian Sfăt, decedat în 2002.

Brigitte Pastramă, în scandal cu fiul său

Fosta soție a lui Ilie Năstase ar fi vândut o casă în Timișoara, iar o parte din bani i-ar fi promis-o fiului său. Anii au trecut, iar Brigitte Pastramă nu și-a ținut promisiunea dată.

Invitat în emisiunea ‘Xtra Night Show’, fiul lui Brigitte a tunat și fulgerat la adresa ei.

‘Nu vreau să spun acum despre personalitatea ei. L-a chemat și pe Florin, l-a trezit din somn. L-a pus să mă tragă de mână și să mă dea afară. M-a dat afară desculț din casă și mi-a dat un brânci în fața ușii. Eu am sărit gardul. Eram oarecum sechestrat în curte. Mi-a zis că nu mă mai ține în casă, că sunt un copil neobrăzat. M-a dat afară din casa în care am stat doi ani.

Am ajuns la intrare și mama a început să-l înjure pe Florin, că de ce mi-a deschis ușa. Florin, săracul, nici nu-mi dăduse cheia. Mama s-a dus și i-a dat un brânci lui Florin, un capac… că de ce a făcut asta. Și foștii ei soți, relațiile pe care le-au avut, ei trebuiau să-și ia rolul de tată și să folosească violența domestică, ceea ce mi se pare că nu asta înseamnă educație. O mamă trebuie să ofere educație prin cuvinte și printr-o educație normală și rațională’, a declarat Robert Sfăt, la Antena 1.

Fostul soț a făcut-o praf

De asemenea, și cel de-al doilea soț al vedetei, Ovidiu Torj, a avut un cuvânt de spus în tot scandalul. Bărbatul a precizat că nu îl crede pe Robert în stare să dea în mama lui, așa cum ar fi declarat chiar Brigitte.

‘L-am crescut și eu un timp pe Robert. Eu l-am dus la școală, îi făceam să mănânce. E un tip sufletist, are o personalitate foarte tare și e un tip care nu minte, nu face prostii. E foarte educat, citit. Nu folosește substanțe’, a declarat Ovidiu Torj, într-o intervenție telefonică la Xtra Night Show. Ovidiu Torj și Brigitte Pastramă au împreună o fetiță.

Brigitte Pastramă, atacată din toate părțile

Brigitte Pastramă a avut și o reacție după ce fiul ei și Ovidiu Torj au făcut-o praf. Potrivit Spynews.ro, Brigitte a declarat că nu își dorește să îi vorbească de rău pe cei doi.

‘Momentan nu vreau să arunc cu noroi în băiatul meu și nici în tatăl fetiței mele. Sper să nu ajung să mă enerveze într-atât încât să îmi deschid eu gura’, a declarat Brigitte pentru Spynews.ro.

citește și...