Brigitte, avertisment pentru Florin Pastramă. ”Dacă se mai repetă astfel de scene, ea îi pune bagajul la ușă”

21.07.2020, 13:10
Brigitte, avertisment pentru Florin Pastramă. ”Dacă se mai repetă astfel de scene, ea îi pune bagajul la ușă”
Brigitte Sfăt, avertisment pentru Florin pastramă. ”Dacă se mai repetă astfel de scene, ea îi pune bagajul la ușă”

După incidentul de la shaormerie, în care a fost agresată de partenerul ei de viață, Florin Pastramă, Brigitte Pastramă i-a pus condiții acestuia.

Zilele trecute au apărut imagini cu Brigitte Pastramă în timp ce era bruscată de soțul ei Florin Pastramă, la shaormerie.

Bruneta a negat incidentul.

“Scenele sunt vechi, nu de acum. Mai precis din ianuarie. Sunt minciuni, nu m-a bătut nimeni. A fost doar o ceartă. Ce, oamenii nu se mai ceartă?! E totul lapte și miere? Arată-mi mie o familie care nu se ceartă, pe bune! Dar noi suntem învățați să facem din țânțar armăsar, asta e”, a spus Brigitte pastramă pentru click.ro.

Se pare însă că Brigitte Pastramă i-ar fi pus condiții partenerului ei de viață după incident.

“Brigitte a pus piciorul în prag și i-a spus clar lui Florin că dacă se mai repetă astfel de scene, ea îi pune bagajul la ușă. E casa ei, iar el stă în ea. Faptul că e soțul ei, nu îi dă nici un drept să o lovească. Ea plătește facturi, întreținere. E clar că va trebui să respecte aceste condiții”, au spus pentru click.ro surse din apropierea celor doi.

Au sărbătorit luna aceasta un an de căsătorie

Brigitte Sfăt și Florin Pastamă și-au început idila la show-ul de televiziune ”Ferma”, de la Pro Tv, unde amândoi au fost concurenți. Ulterior, povestea lor de dragoste a continuat și au ajuns la altar. În data de 7 iulie 2020, Brigitte și Florin Pastramă au aniversat un an de căsătorie. Bruneta a marcat evenimenul și pe pagina sa de socializare, acolo unde a publicat mai multe fotografii de la nuntă și unde a transmis un mesaj în care vorbește în termeni elogioși despre cel care îi este partener de viață.

”Împlinim un an de la căsătoria noastră în fața lui Dumnezeu! Mulțumesc că m-ai susținut și completat în absolut orice❤️?? Florin Pastramă”, a fost mesajul transmis de Brigitte Pastramă cu ocazia aniversării căsătoriei cu Florin Pastramă.

 

citește și...