Brigitte a revenit la numele de familie al lui Ilie Năstase, după ce a anunțat că divorțează

11.06.2022, 19:09

Brigitte a revenit la numele de familie al lui Ilie Năstase pe contul de Facebook. Vedeta a anunțat recent că divorțează. Mai mult, bruneta și-a schimbat și statusul relației, iar acum pe profilul ei apare că este singură. ”Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. De când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut”, a declarat Brigitte Pastramă recent.

Brigitte și Florin Pastramă au fost căsătoriți trei ani de zile, iar recent anunțul divorțului a fost făcut public. Vedeta a mărturisit că a luat această decizie fiindcă nu a mai suportat agresiunile din partea acestuia.

De-a lungul celor trei ani de relație, cei doi au fost filmați de mai multe ori în timp ce se certau, iar Florin o agresa pe soția sa.

Brigitte a revenit la numele lui Ilie Năstase

Brigitte a luat decizia să renunțe la numele lui de familie pe contul de Facebook și să-l folosească pe cel al fostului soț, astfel că pe social media, Brigitte re numele lui Ilie Năstase.

Bruneta a explicat care sunt motivele pentru care a decis să divorțeze. Vedeta a declarat că s-a săturat să trăiască în scandaluri și să-i fie pătată imaginea. Cei doi vor divorța la notar.

”Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură”

„Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. De când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. (…) Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. (…) Am decis să merg mai departe singură”, a declarat Brigitte Pastramă, pentru Antena Stars.

citește și...