Brad Pitt și Angelina Jolie. Detalii șocante despre cearta care a pus capăt căsniciei, dezvăluite într-un raport FBI

18.08.2022, 20:03

Brad Pitt i-a spus Angeliei Jolie că unul dintre copiii ei “arată ca un puști de la liceul Columbine ” în timpul unei discuții aprinse în avionul lor privat, potrivit dosarelor FBI. Detalii șocante din raportul FBI care investighează un incident între Brad Pitt și Angelina Jolie au fost dezvăluite.

FBI s-a implicat în urma unui incident între Pitt, 58 de ani, și Jolie, 47 de ani, care a avut loc pe 14 septembrie 2016, când aceștia zburau din Franța spre LAX cu un avion privat împreună cu copiii lor.

În această săptămână s-a raportat că un pont anonim, pe care biroul l-a primit de la un martor care susținea că Pitt i-a “agresat verbal și fizic” pe soția sa de atunci și pe copiii lor în timpul zborului, a venit chiar de la Jolie, potrivit New York Post.

Raportul complet al FBI conține detalii despre ceea ce Jolie ar fi spus în timpul interviului

Poliția și serviciile sociale din Los Angeles ar fi fost, de asemenea, implicate și ar fi investigat acuzațiile aduse actorului Pitt de la Bullet Train. Cu toate acestea, cazul a fost clasat și el a fost exonerat de orice vină, Pitt negând toate acuzațiile la vremea respectivă.

Diferite instituții media au obținut acum raportul complet al FBI, care conține detalii despre ceea ce Jolie ar fi spus biroului în timpul interviului, deși o mare parte a fost redactată.

Referirea la Columbine pare să se refere la oribilul atac armat în masă din Colorado

Cearta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, care a pus capăt căsniciei, a început atunci când acesta și-a ieșit din minți și a spus că unul dintre cei șase copii ai lor “arată ca nenorocitul de copil din Columbine”, potrivit unor înregistrări FBI obținute recent.

Starul din “Fight Club”, în vârstă de 58 de ani, ar fi făcut comparația cu un atacator școlar în timp ce se îmbăta în timpul zborului cu avionul privat din 2016, care s-a încheiat cu Jolie, 47 de ani, care a cerut divorțul șase zile mai târziu, arată documentele obținute de Page Six.

Brad Pitt a acuzat-o pe Angelina Jolie că este “nebună”

Jolie și-a dat seama că Pitt “era supărat” la scurt timp în timpul zborului și l-a întrebat ce s-a întâmplat, se arată în raportul puternic redactat.

“Copilul ăla arată ca nenorocitul de copil din Columbine”, ar fi spus Pitt, acuzând-o pe soția sa superstar de atunci că este “nebună” și că “ruinează această familie”.

Pitt a turnat bere pe Jolie în timp ce încerca să doarmă

Nu a fost imediat clar la care dintre cei șase copii pe care îi au în comun se referea Pitt atunci când ar fi făcut comparația cu Eric Harris și Dylan Klebold, lașii care au măcelărit 12 copii și un profesor în împușcăturile din 1999 de la școala din Colorado.

Cu toate acestea, a declanșat lupta urâtă și violentă care a pus capăt căsniciei lor, în timp ce cei doi s-au dus într-o toaletă din spatele avionului pentru a se certa în privat, a declarat Jolie anchetatorilor, potrivit raportului.

Pitt “consumase aproximativ două sau trei băuturi” – ceea ce “nu era mult alcool” pentru el, a afirmat Jolie, spunând că “l-a mai văzut bând o sticlă întreagă de vodcă”.

Așa cum Page Six a detaliat anterior, Jolie a susținut că Pitt “a început să țipe la ea” și apoi “a apucat-o de cap, scuturând-o”, înainte de a lovi cu pumnul “tavanul avionului de aproximativ patru ori”.

Apoi, el “a împins-o în peretele băii și striga lucruri de genul: “Distrugi această familie””, se arată în raport.

Doi dintre copiii lor erau afară, amândoi plângând, iar unul dintre ei a întrebat: “Ești bine, mami?”.

Pitt a împins-o apoi pe Jolie în timp ce aceasta încerca să îi îmbrățișeze, strigând, se pare, “Nu, nu este în regulă. Ea distruge această familie. Este nebună”.

În acest moment, unul dintre copii – al cărui nume a fost redactat – a strigat: “Nu este ea, ești tu”, potrivit raportului.

Pitt ar fi fugit apoi spre copil, dar Jolie l-a reținut, suferind răni la spate și la cot în acest proces.

La un alt moment în timpul zborului, potrivit raportului inițial al FBI, Jolie a spus că Pitt a turnat bere pe ea în timp ce încerca să doarmă.

La finalul zborului, Jolie a susținut că Pitt a reținut familia de la debarcare timp de aproximativ 20 de minute, după ce ea i-a spus că îi duce pe copii la un hotel din California pentru a se odihni. Ea a spus că el a strigat: “Nu-mi iei copiii” și că a împins-o.

Jolie a prezentat FBI-ului fotografii cu presupusele răni pe care le-ar fi suferit pentru raport, precum și jurnale de la copii. Cu toate acestea, nu a fost luată nicio măsură penală împotriva lui Pitt, care a fost exonerat de acuzațiile de abuz asupra copiilor.

La șase zile după zbor, Jolie a depus cererea de divorț. Foștii soți încă se războiesc pentru custodia copiilor lor minori.

Pitt și Jolie împart trei copii biologici: Shiloh, 16 ani, și gemenii Knox și Vivienne, 14 ani, în timp ce actrița are și trei copii adoptați: Maddox, 21 de ani, Pax, 18 ani, și Zahara, 17 ani, pe care Pitt i-a considerat ca fiind ai săi prin relația și căsătoria cu Jolie.

citește și...