Brad Pitt o acuză pe fosta soție, Angelina Jolie, că „a încercat în mod intenţionat să îl rănească”

08.06.2022, 13:57

Actorul american și-a dat în judecată fosta parteneră pentru „încălcarea intenționată a drepturilor sale contractuale”, după ce actrița și-a vândut partea din viile pe care le aveau în comun. Fostul cuplu a fost în dezacord în ceea ce privește domeniul vinului de la divorțul lor, în urmă cu aproape cinci ani.

Se pare că bătălia juridică a lui Brad Pitt și Angelina Jolie este departe de a fi încheiată, acum că actorul și-a acuzat fosta că a încercat să dăuneze în mod intenționat afacerii cu vinuri pe care o dețineau împreună din 2008 în sudul Franței, deoarece ea își vinde partea din afacerea și nu este mulțumit de asta.

Actorul de la Hollywood o dă în judecată pe Angelina pentru că și-a vândut pachetul de acțiuni la Château Miraval, care a fost cumpărat anterior pentru 25 de milioane de euro, detaliând că anterior au convenit să nu-și vândă jumătatea fără permisiunea celeilalte, ceea ce face o „încălcare a acordului părților”.

Brad Pitt nu aprobă acțiunile Angelinei Jolie

Pitt l-a descris pe cumpărătorul lui Jolie, care este miliardarul rus Yuri Shefler, drept „un străin cu asociații și intenții otrăvitoare”, declarând că nu aprobă acțiunile ei.

El explică, de asemenea, că actrița „nu a contribuit cu nimic” la afacerea pe care a „construit-o cu grijă”, transformând-o într-o „poveste de succes internațional de milioane de dolari” și susține că vânzarea a fost, de fapt, o preluare „ostilă”.

Jolie a căutat să-i facă rău lui Pitt

Documentele legale mai precizează că „prin presupusa vânzare, Jolie a căutat să-i facă rău lui Pitt”, adăugând că „Jolie știa și intenționa că Shefler și afiliații săi vor încerca să controleze afacerea pe care Pitt a construit-o și să submineze investiția lui Pitt în Miraval. ”

Procesul afirmă că noul cumpărător „a câștigat notorietate prin tactici de afaceri tăioase și asociații profesionale dubioase”, iar vânzarea ar pune în pericol „reputația mărcii Pitt atât de atent construită”.

Și în timp ce Angeline nu a răspuns încă, Pitt a descris succesul afacerii în proces, declarând că „deși a beneficiat de succesul lui Miraval, Jolie nu s-a implicat în aceste eforturi”.

 

citește și...