Bogdan Stoica, dezvăluiri despre participarea la show-ul ”Ferma”. N-a știut că merge la aceeași emisiune cu fratele său

21.11.2020, 11:33
Bogdan Stoica, dezvăluiri despre participarea la show-ul ”Ferma”. N-a știut că merge la aceeași emisiune cu fratele său
Bogdan Stoica, dezvăluiri despre participarea la show-ul ”Ferma. N-a știut că merge la aceeași emisiune cu fratele său

Bogdan Stoica a făcut declarații despre participarea sa la emisiunea ”Ferma”. Acesta a dezvăluit că nu a știut că participă și fratele său la competiție decât în momentul în care au ajuns la ”Ferma”.

Frații Stoica, Andrei ȘI Bogdan, s-au numărat printre vedetele care au făcut parte din proiectul ”Ferma”, de la Pro TV, de anul acesta. Dacă Bogdan Stoica a părăsit competiția, fratele său, Andrei, este încă în cursa pentru câștigarea maârelui premiu. Bogdan Stoica a mărturisit, în cadrul unui interviu pentru click.ro, că nu a știut că participă alături de fratele său la competiția respectivă.

”PRO TV și-a făcut treaba extraordinar de bine și a reușit să ne ascundă unul de altul, să nu știm amândoi că vom pleca în același reality-show. Când ne-am întâlnit acolo în prima zi, am fost amândoi surprinși”, a dezvăluit Bogdan Stoica.

Bogdan Stoica a slăbit 11 kilograme pe durata emisiunii

Bogdan Stoica a slăbit 11 kilograme pe durata participării sale la emisiunea ”Ferma”. ”Am slăbit 11 kg în timpul emisiunii. Nici în pregătirile pentru meciuri nu am fost vreodată nevoit să slăbesc atât de mult. Din fericire, ca sportiv, pot reveni ușor la greutatea anterioară”, a spus sportivul.

Întrebat ce i s-a părut cel mai greu pe durata competiției, Bogdan Stoica a afirmat: ”Cel mai greu mi s-a părut faptul că nu poți avea niciun fel de contact cu familia. Fiind și perioada asta incertă pe care o trăim, neștiind nimic de copii și de familie a fost destul de greu. În rest, sunt un tip rezistent și n-am avut probleme cu adaptarea în fermă sau cu condițiile de trai”.

Bogdan Stoica a explicat și cu ce concurenți de la ”Ferma” a legat cele mai strânse relații. ”Încă din Fermă am avut relații bune cu mai mulți concurenți. Printre cei mai apropiați a fost George Piștereanu, cu care am dezvoltat o prietenie frumoasă, fiind un om loial, cu coloană vertebrală, săritor în orice situație și corect, calități pe care le apreciez la oameni. M-am mai înțeles destul de bine și cu Andreea Antonescu, Alina Pușcău, George Burcea, Cezar Ouatu. Cu Anda Adam eram prieteni dinainte și vom fi în continuare. Majoritatea au fost oameni ok, cu mici excepții”, a mai spus acesta.

citește și...