Anda Adam și Bogdan Stoica au fost eliminați din ‘Fermă’! Cu cine s-au duelat cei doi concurenți

17.10.2020, 11:41
Anda Adam și Bogdan Stoica au fost eliminați din 'Fermă'! Cu cine s-au duelat cei doi concurenți
Anda Adam și Bogdan Stoica au fost eliminați din 'Fermă'! Cu cine s-au duelat cei doi concurenți

Vineri seară, 16 octombrie, Anda Adam și Bogdan Stoica au fost eliminați din emisiunea ‘Ferma’, după ce au pierdut duelul cu Elena Chiriac și Andrei Stoica.

Anda Adam și Bogdan Stoica au pierdut duelul cu Andrei Stoica și Elena Chiriac și au plecat acasă, deși au demonstrat că sunt niște luptători. Anda Adam s-a arătat dezamagită că a fost eliminată din ‘Ferma’. 

Anda Adam și Bogdan Stoica au fost eliminați din ‘Fermă’

‘Aici m-am regăsit. Mă întorc pregătită acasă. “A fost o experiență extraordinară. Aici m-am regăsit pe mine și plec mulțumită și împăcată. Este necesar să ai o experiență așa, măcar o dată în viață. Mi-am amintit de mesajul fetiței mele și m-am concentrat mai mult la ea decât la duel’, a spus solista.

‘Nu era drumul pe care mi-l doream să se termine aici’, a spus și Bogdan Stoica, după eliminarea din ‘Ferma. Orășeni vs. Săteni’.

Andrei Stoica și Elena Chiriac merg mai departe în lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro.

După eliminarea celor doi, Augustin Viziru a intrat în competiția de la PRO TV.

‘Ferma este un șoc social, iar indiferent cât de bine i-aș cunoaște din presă sau articole pe ceilalți concurenți, pentru că pe majoritatea nu-i știu personal, până nu interacționez cu ei, nu apuc să îmi formez vreo părere. Mi-a rămas acolo undeva faptul că am avut trofeul în mână…și mă bucur că mi s-a oferit oportunitatea să revin’, a declarat Augustin Viziru.

Anda Adam și Andrei Stoica sunt prieteni buni

Anda Adam și Andrei Stoica au o relație extrem de apropiată la ‘Ferma’! Despre legătura dintre ei a vorbit cântăreața într-un interviu pentru revista Viva.

‘Noi eram prieteni dinainte de plecarea în Exatlon. Am plecat acolo cunoscându-ne, exact ca Și în „Ferma. Cred că atunci a fost o strategie de PR, dacă mă întrebi pe mine. Și în Ferma ai situații în care nu ai de ales: spre exemplu, când am fost legați de mână, eu am fost legată de Cezar Ouatu și am dormit cu el în pat. Nu a însemnat absolut nimic. Este un reality show și ești filmat de atât de multe camere, inclusiv noaptea, cu infraroșu. Așa că nu cred că cineva ar putea crede că se întâmplă ceva noaptea, totul putând fi observat.

Și în Ferma s-a întâmplat să dormim câte 3 într-un pat deoarece nu ne ajungeau paturile. Sunt niște detalii ca într-o tabără, dacă mă întrebi pe mine. Din punctul meu de vedere, eu sunt foarte relaxată cu subiectul: nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat. Inclusiv în „Ferma cei mai mulți avem familii acasă; probabil la cei care sunt singuri, dacă se plac și există un flirt, poate apărea ceva’, a mărturisit Anda Adam.

citește și...