Bodyguardul lui Meghan și al lui Harry e un fost polițist care și-a strangulat soția. ”Am suferit în mâinile acestui nebun timp de doi ani”

28.09.2022, 21:38

Garda de corp a prințului Harry și a lui Meghan Markle este un fost polițist care și-a sufocat soția până când aceasta a rămas inconștientă. La câteva zile distanță, soția sa s-a sinucis, după ce l-a descris ca fiind un om „nebun”.  „Am suferit în mâinile acestui nebun timp de doi ani. Sunt devastat că nu este după gratii. Merită să fie”

Pere Daobry, care a lucrat pentru Poliția metropolitană timp de 12 ani, a fost condamnat pentru că a atacat-o pe fosta sa parteneră sergent de poliție Sarah Jay.

El a fost fotografiat alături de Meghan și Harry în timp ce părăseau cabana Frogmore și se îndreptau spre gara Euston din Londra, potrivit The Sun.

Bodyguardul lui Meghan Markle și al Prințului Harry e un fost polițist care și-a strangulat soția

Bodyguardul uriaș, de 1,80 m, a fost văzut stând lângă un Range Rover care aștepta, în timp ce cuplul a urcat în el pe 5 septembrie.

Apoi a stat alături de un coleg în partea din față a mașinii în timp ce Harry și Meghan au fost duși la gară înainte de un discurs în Manchester.

 Meghan a susținut de mult drepturile femeilor

Nu este clar dacă serviciile lui Daobry au fost plătite de soții Sussex, care sunt implicați într-o dispută în curs de desfășurare cu guvernul în legătură cu securitatea lor, sau dacă aceștia au fost informați despre trecutul sumbru al fostului polițist.

Dar numirea sa este posibil să provoace controverse, deoarece Meghan este o activistă convinsă pentru drepturile femeilor. Ea discută în mod regulat despre abuzul domestic, iar fundația Archewell a cuplului a donat anul trecut unei organizații de caritate pentru violența domestică.

O sursă a declarat pentru Mail Online: „Când vă gândiți cât de deschisă este Meghan în problemele femeilor, este destul de uimitor că a fost angajat un bodyguard cu acest gen de trecut”.

„Soția lui, Sarah, a trecut printr-o perioadă cu adevărat traumatizantă cu el și sunt sigur că, dacă Meghan și Harry ar cunoaște întreaga poveste, nu s-ar simți deloc confortabil cu el să fie angajat ca gardă de corp”.

„A fost un șoc când am văzut poza și l-am recunoscut pe Pere instantaneu – este destul de înalt și distinctiv și are cicatrici semnificative pe față, așa că este destul de ușor de recunoscut”, au spus mai multe surse. 

Pere Daobry, în vârstă de 51 de ani, este bărbatul care a fost condamnat în anul 2016 pentru sugrumarea soției sale, Sarah Jay.

Daobry a fost condamnat la Tribunalul de Magistrați din Colchester în septembrie 2016 pentru atacarea soției sale, Sarah Jay, un fost sergent de poliție din Essex, după ce aceasta a declarat că nu-l mai iubește.

Culturistul a reușit să scape de închisoare deoarece și-a recunoscut fapta. La câteva zile distanță, soția sa s-a sinucis, după ce l-a descris ca fiind un om „nebun”.

„Am suferit în mâinile acestui nebun timp de doi ani. Sunt devastat că nu este după gratii. Merită să fie”

„Pentru orice om să facă asta este groaznic – pentru un polițist să facă ceea ce a făcut este scandalos. Aproape că m-a omorât. Tot ce a primit este o palmă pe încheieturi. Ce descurajare este asta pentru alți bărbați?”

Ea a adăugat: „Când l-am cunoscut, eram o femeie puternică, încrezătoare și capabilă. Nu mi-aș fi putut imagina niciodată că sunt o victimă a violenței domestice. Eram îngrozit, izolat și nu aveam la cine să apelez”

„Eram la doar câteva secunde distanță de moarte – asta mă îngrozește”, a mai spus femeia.

citește și...