Bodo, după intervenția pe care a suferit-o după ce a făcut infarct. ”Am renunțat la lucrurile nocive din viața mea”

08.07.2020, 16:11
Bodo, după intervenția pe care a suferit-o după ce a făcut infarct. ”Am renunțat la lucrurile nocive din viața mea”
Bodo, după intervenția pe care a suferit-o după ce a făcut infarct. ”Am renunțat la lucrurile nocive din viața mea”

Cântărețul Bodo a mărturisit că a renunțat la lucrurile nocive din viața sa după ce a avut mari probleme de sănătate.

Celebrul solist de la trupa Proconsul, Bodo, pe numele său real Bogdan Marin, a fost operat de urgență, de curând, după ce a suferit un infarct. Medicii i-au montat trei stenturi la inimă. După problemele de sănătate pe care le-a avut, Bodo a renunțat la lucruile nocive din viața sa, cum este fumatul.

Acesta a renunțat la țigări după 38 de ani.

”Am renunțat la lucrurile nocive din viața mea. E mult mai ușor acum fară fumat după 38 de ani. nu mi-a fost frică moarte pentru că nu am realizat că am facut infarct. Abia după două zile m-am gândit că ar fi bine să fac niște analize”, a declarat Bodo la emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

El și-a amintit și de momentele grele prin care a trecut când a fost operat.

”Era un vas de sânge principal înfundat și s-a rezolvat. M-au anunțat în timpul operației. Mi-am desfășurat activitatea normal și în timpul infarctului. Harul lui Dumnezeu se întâmplă în fiecare zi pentru că El este acolo și ne iubește și așa a hotărât El. Eu nu prea am meritat Bunătatea Lui”, a mai spus solistul trupei Proconsul.

 

Bodo a decis să se mute din București luna trecută

Artistul a hotărât să se mute din București, împreună cu soția, Loredana Marin, și cu cei doi băieți, într-o comună din Argeș, unde dețin o casă.

Mutarea propriu-zisă a familiei lui Bodo a avut loc sâmbăta în data de 6 iunie, când cei doi soți aniversau 11 ani de căsătorie.

“Începând de azi, împreună cu Bodo și copiii, mergem pe un drum nou, necunoscut de noi, dar cunoscut de Dumnezeu! Ne-am mutat din București la țară. Suntem entuziasmați, bucuroși, liniștiți, încredințați că suntem unde trebuie si facem ce trebuie. Tot azi facem și 11 ani de când suntem căsătoriți .

Azi suntem sănătoși în ciuda încercării prin care a trecut Bodo în urmă cu 3 săptămâni. Azi a fost o zi plină de teste ale răbdării și îngăduințelor, dar am terminat cu happy end, zi, azi, azi, mâine nu e al nostru, e al Lui! Locuim în comuna Dobrești, jud. Argeș”, a explicat, de curând, Loredana Marin, soția lui Bodo.

 

citește și...