Florin Salam, în scandal cu fosta soacră! De ce îl acuză femeia pe manelist: ‘Când o să se știe, nu o să mai fie aplaudat’

10.06.2020, 13:41
Florin Salam, în scandal cu fosta soacră! De ce îl acuză femeia pe manelist: 'Când o să se știe, nu o să mai fie aplaudat'
Fosta soacră a lui Florin Salam vine cu acuzații grave 

Florin Salam are acum o relație frumoasă cu Roxana Dobre și trăiește fericit alături de cei cinci copii ai săi. Din păcate, trecutul pare să nu îi dea pace artistului.

Fosta lui soacră, mama primei soții a lui Florin Salam, îl acuză pe acesta că ar fi trecut prea repede peste moartea Fănicăi, iar de ani buni nu a mai călcat la ea la mormânt.

Fosta soacră a lui Florin Salam vine cu acuzații grave

‘De 7 ani n-a mai trecut pe acolo, de la parastasul de 7 ani. Sunt mamă de copil. Copiii au mai mers, o dată pe săptămână merg cu noi, miercurea sau duminica. Florin nu vine cu noi. În altă parte se poate duce, îl înțeleg, cântă, dar de Paște nu putea să-i ducă lumină? De Crăciun, de ziua ei…De 7 ani nu a putut să treacă?’, a declarat Aurelia, mama primei soții a manelistului, scrie Spynews.ro.

Mai mult de atât, femeia susține că până acum nu a vorbit despre adevăratul motiv al morții Stefaniei, dar nici despre relația pe care aceasta a avut-o cu Florin Salam.

‘Sunt multe probleme de când a murit fata mea, dar au fost copiii mici. Nu mai pot să suport, el a făcut ce a făcut. L-am mai chemat la parastase, a zis că vine, nu a venit. Nu am avut ce să-i fac. Cântă ca să-l ia lumea în brațe, nu-l doare cum mă doare pe mine, vrea doar să fie aplaudat, dar când o să știe lumea n-o să-l mai aplaude. Când o să înceapă lumea să știe, nimic nu o să mai fie la fel. Am rezistat prea mult, nu mai pot, am tăcut pentru copii’, a mai spus femeia.

Prima soție a lui Salam a murit la vârsta de 27 de ani

Au trecut 11 ani de la moartea primei soții a lui Florin Salam! Ștefania Stoian, alintată Fănica, a murit la doar 27 de ani, în duminica de Florii, din cauza unei ciroze. Manelistul a rămas cu doi copii, Betty și Dani.

‘Pe Fănica mea am s-o iubesc câte zile voi trăi pe acest pământ. Eu ştiu doat atât: că o iubesc şi acum la fel de mult, şi cum o iubesc pe Betty, o iubesc şi pe Fănica. Şi cum îl iubesc pe Dani, o iubesc şi pe Fănica. Şi cum o iubesc pe cea mică, o iubesc şi pe Fănica’, spunea Salam.

De șase ani, Florin Salam se iubește cu Roxana Dobre, femeia care i-a mai dăruit încă trei copii: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan. Florin Salam și bruneta urmează să se căsătorească anul acesta.

‘Vreau să vă anunț și eu ceva frumos! Cum trece epidemia asta, cum se numește ea, în maximum șase-opt luni de zile, anunț și eu nunta cu Roxana mea. Îi fac și eu o bucurie frumoasă nevestei mele!’, scria Florin Salam pe Facebook.

citește și...