Bianca Sârbu, dezvăluiri șocante despre lupta cu cancerul. ‘Nu este o chestie care te omoară, ci te macină încet’

17.04.2021, 12:07
Bianca Sârbu, dezvăluiri șocante despre lupta cu cancerul. 'Nu este o chestie care te omoară, ci te macină încet'
Bianca Sârbu, dezvăluiri șocante despre lupta cu cancerul. 'Nu este o chestie care te omoară, ci te macină încet'

Bianca Sârbu a fost greu încercată în ultimii ani, după ce a fost de două ori diagnosticată cu cancer. Fosta prezentatoare tv a fost invitată în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars, unde a vorbit despre diagnosticul dur primit de la medici, chiar de ziua sa de naștere. 

Bianca Sârbu a dezvăluit că prima dată a fost diagnosticată cu cancer la vârsta de 22 de ani, când a mers la un simplu control de rutină. Deși la început s-a speriat enorm, ea a găsit puterea să lupte și să învingă boala. Problemele Biancăi ar fi început în urma expunerii la soare, nicidecum pe cale genetică.

Bianca Sârbu, diagnosticată cu cancer la 22 de ani

”Ideea este că diagnosticul oficial a fost pus la vârsta de 22 de ani. Unii au spus că este genetic, unii spun că este din cauza soarelui. Eu cred că mai degrabă soarele este dușmanul nostru în ultimul timp. Eu nu mergeam la solar, stăteam doar la soare normal, dar probabil că acolo a fost la mine problema și la 22 ani m-am dus pentru o simplă bubiță acolo și mi-a spus foarte dur, direct și nu prea înțelgeam atunci, că la 22 de ani na… M-am speriat foarte tare la început, am făcut raze, doar că mi-au spus că poate să recidiveze”, a declarat Bianca Sârbu la ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Din nefericire, artista a aflat, în urmă cu aproximativ o lună, că boala i-a recidivat din nou. Bianca Sârbu a suferit a doua intervenție chirurgicală și speră că a reușit să învingă cancerul și de data aceasta.

Cancerul i-a recidivat din nou

”Chiar mă gândisem că trecuseră deja ceva ani și am spus că a scăpat. Nu aveam voie la mare, dar Doamne, cum e să stai și să nu te bronzezi un pic. Trebuia să-mi protejez fața și asta a fost și zona dificilă la mine. Am trei săptămâni, o lună, de la a doua operație. Nu este o chestie care te omoară, ci te macină încet. Era ziua mea și am aflat că a recidivat. Operația a fost în același loc și acum domnul profesor mi-a luat piele de pe ureche”, a mai adăugat artista.

citește și...