Tragedia groaznică prin care a trecut Bianca Sârbu! Ce a pățit prezentatoarea de la „Dragoste fără secrete”

18.07.2019, 13:55
Tragedia groaznică prin care a trecut Bianca Sârbu! Ce a pățit prezentatoarea de la „Dragoste fără secrete”
Bianca a trecut printr-o tragedie în urmă cu câțiva ani

După ce unei concurente din show-ul TV „Dragoste fără secrete” i s-a făcut rău în emisiune, prezentatoarea Bianca Sârbu a retrăit niște clipe care i-au marcat trecutul. 

Potrivit Spynews, moderatoarea a trecut printr-o tragedie tulburătoare acum câțiva ani, atunci când soțul ei a murit chiar în fața ei.

„Când Oanei i s-a făcut rău, eu eram pe balcon. Nu am mai fost în stare de nimic pentru că primul meu soț a murit în fața ochilor mei. A căzut și nu și-a mai revenit. Când a venit ambulanța, eu nu am putut să ies de acolo. Nu am mai fost bună de nimic. Eu am întrebat continuu, am stat jos, am întrebat. A doua zi, toată lumea a fost îngrijorată în ceea ce o privește pe Oana. Eu am spus că, dacă e ceva, să mergem toți la spital. După, mi-am dat seama că și-a revenit. Și i-am spus Adelinei că, dacă e ceva, Doamne ferește, niciodată să nu riscați sănătatea ei. Nici pentru 100 de apartamente. Eu n-am mai bătut moneda pentru că cei de acasă ar fi putut să vă critice că îi este rău și voi tot stați aici”, a spus Bianca Sârbu în emisiune. 

 

citește și...