Bianca Sârbu dă detalii din viața sa sentimentală. ”Nimeni nu ne-a dat nicio șansă”

29.12.2021, 13:36
Bianca Sârbu dă detalii din viața sa sentimentală. ”Nimeni nu ne-a dat nicio șansă”
Bianca Sârbu dă detalii din viața sa sentimentală. ”Nimeni nu ne-a dat nicio șansă”

Actrița Bianca Sârbu a dat detalii despre viața sa sentimentală. Aceasta a făcut declarații despre partenerul său de viață, Bogdan Romanescu, care este cu zece ani mai tânăr decât ea. ”Nimeni nu ne-a dat nicio șansă”, a mărturisit Bianca Sârbu în cadrul unui iunterviiu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Bianca Sârbu este cunoscută publicului telespectator din postura de actriță și prezentatoare de televiziune. Vedeta are o poveste de viață impresionantă. De-a lungul anilor, aceasta a trecut prin momente extrem de dificile, însă a reușit să le depășească.

Artista formează un cuplu de câțiva ani cu Bogdan Romanescu, care este mai mic cu zece ani ca ea. Despre soțul ei și relația lor a făcut Bianca Sârbu declarații în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars.

Bianca Sârbu dă detalii din viața sa sentimentală.  ”Bogdan este sufletul meu pereche și că sunt foarte fericită”

„Nimeni nu ne-a dat nicio șansă pentru că era o mică diferență de vârstă. Bogdan era mai tânăr, eu eram cu copii. Nu ar fi spus nimeni că ne-am potrivi sau așa. La început știu că mi-a băgat un coleg mașina în gard și Bogdan a venit și m-a ajutat. Eram foarte agitată, cu gura mare, să ies în evidență. Vorbeam foarte mult, ca o femeie singură”, a declarat Bianca Sârbu la emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

„Probabil că Bogdan mai avusese și el iubiri neplinite, neînțelese, eu la fel. Nimeni nu a crezut în noi. În viață trebuie să riști ca să câștigi. Trebuie să trăim clipa, eu mi-am dorit lucrul ăsta și mi-am dat seama că Bogdan este sufletul meu pereche și că sunt foarte fericită. Noi am făcut luna asta pe 12 patru ani de când suntem împreună. Nici nu știu cum au trecut. Eu am înflorit, el a mai albit, așa e în viață. După patru ani de zile încă ne ținem de mână, suntem împreună și la bine și la rău”, a completat actrița.

Bianca Sârbu și-a pierdut primul soț în mod tragic

Bianca Sârbu avea 34 de ani când și-a pierdut primul soț, al cărui deces s-a produs subit, la o nuntă unde susțineau împreună un recital.”Am plecat să cântăm la o nuntă şi ne-am întors la o înmormântare, la înmormântarea soţului meu”, spunea artista. Marian Sârbu, cu 17 ani mai mare, a făcut infarct, prăbușindu-se chiar sub ochii ei în timp ce cântau.

Bianca se afla într-o relație cu Andrei Păunescu, fiul regretatului poet Adrian Păunescu, în momentul în care s-a îndrăgostit de Marian Sârbu.

”Am găsit în primul meu soț acel sprijin care-mi lipsea, cu atât mai mult cu cât tatăl meu plecase de acasă atunci când eu aveam 18 ani. Practic căutam un model, așa cum era tatăl meu. M-a fascinat de la început. Era un om potent financiar, un bărbat înalt, un bărbat bine, care avusese cinci neveste cu acte. Nu știu de ce, dar m-am gândit că o să fiu ultima. L-am cunoscut în timpul relației mele cu Andrei, dar nu am fost împreună până când fiecare nu s-a despărțit de perechea lui. I-am spus lui Andrei că nu-l mai iubesc și că vreau să ne despărțim. A vrut să mă ia de nevastă exact atunci când i-am zis că s-a terminat, dar uneori este prea târziu”, declara Bianca Sârbu, potrivit revistei Viva.

citește și...