Bianca Rus a ajuns din nou pe mâinile medicilor esteticieni. Vedeta și-a făcut o intervenție de ampolare la nivelul feței

13.04.2022, 16:45

Bianca Rus nu poate renunța la interventiile estetice. Blondina a ajuns din nou pe mâinile medicilor esteticieni. Vedeta nu a scăpat de injectarea cu acid hialuronic. Ce și-a ”îmbunătățit” de această dată artista?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca este adepta intervențiilor estetice. Blondina a recurs la câteva ”îmbunătățiri”, de-a lungul timpului. Vedeta s-a lăsat din nou pe mâinile medicilor, însă nu pentru a-și mari sânii, ci a apelat la o altă intervenție estetică.

Artista și-a făcut o intervenție de ampolare la nivelul feței.  Vedeta a apelat la un lifting facial, realizat cu ajutoul unor fire, și și-a injectat acid hialuronic.

Bianca Rus, vizită la medicul estetician

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” și-a ridicat pomeții și bărbia, prin intermediul unor fire.

„Mi s-au pus fire în contur, ca sa accentuăm conturul și să preîntâmpinăm migrarea acidului hialuronic. Procedura propriu-zisă este de injectare a acidului .Tehnica folosită a fost ceea de ridicare în porțiune medie”, a explocat solista după intervenție, potrivit click.ro.

 

Vedeta a slăbit 70 de kilograme într-un timp record

Bianca Rus a suferit în 2018 o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului. Bruneta a reușit atunci să slăbească 70 de kilograme într-un timp record.

Anul trecut, vedeta mărturisea că nu mai are deloc poftă de mâncare și face adesea perfuzii pentru a supraviețui.

„Mă hrănesc prin perfuzii! Vine asistenta acasă de două ori pe săptămână și mi le face! Analizele mele sunt praf, sunt foarte proaste! Nu pot să mănânc mai nimic de când am făcut operația de gastric sleeve.

Nu-mi place nimic. S-a micșorat foarte tare stomacul. Nu mi-e poftă de absolut nimic. Acum mă chinui să mă îngraș, să mănânc pâine multă. O pâine pe zi ar fi indicat în cazul meu”, a declarat Bianca Rus pentru click.ro.

Vedetă a început filmările la un nou videoclip, ce va fi lansată în preajma Paștelui.

„Este un videoclip la piesa Scrisoare pentru Iepuraș. Acum fiecare fiecare înțelege ce vrea. Iepurașii sunt de mai multe feluri”, a mai mărturist solista, pentru Click!

citește și...